Gå til innhold
  • Bli medlem

AuroraS

Aktiv medlem
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om AuroraS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ser veldig bra ut, tror jeg må vurdere det selv også😃
  2. Ja de er alt for dyre😅 En av faktorene for vår del var at ungene er så hardhendte med alt de er borti at vi gikk for så billig og sterkt som mulig. Ingen krise om Outwell teltet blir ødelagt.
  3. Vi har blitt 5. Med 3 unger under 5 år samt nesten 3 uker av ferien på campingplasser rundt omkring i Norge i fjor endte vi opp med et 6-manns Outwell telt kjøpt for litt under 5000kr på Coop OBS. Kom fram til at vi ikke orker å bære både ungene (2 stk i bæremeis) og alt som skal til for teltovernatting nå mens de er så små. For vår del ble glampingtilværelsen i fjor stor suksess så tenker gjenta det i år. Ungene storkoste seg, vi hadde nok plass innendørs også når det regnet og kunne våkne opp til nytraktet kaffe hver morgen. Kjøper heller et turtelt når ungene har blitt litt større. Jeg brukte en god del tid på å vurdere både Fjellheimen, Lofoten og andre før vi gikk for Outwell. Innså at liker Hilleberg teltene (har et lite 2-manns fra før) såpass mye bedre enn Helsport at det nok blir det vi går for når den tid kommer. «Liker» er nok mest basert på følelse heller enn fornuft🙄
  4. Vet ikke om kan gi noen gode råd ang. om sekken er stor nok for en ukes tur i fjellet på sommeren. For meg alene hadde den vært stor nok, men jeg er lita (altså små klær), trenger mindre mat enn f.eks. de fleste mannfolk og er muligens litt i overkant opptatt av å pakke minimalistisk når jeg er på tur for meg selv. Synes bæresystemet er helt supert, og det fordeler vekta godt over hele hofta. Det er mye kraftigere polstring på hoftebeltet til Keb sammenligna med feks Osprey, Arcteryx og Norrøna som jeg har hatt sekker av fra før. Må si at jeg i utgangspunktet var litt skeptisk til tre-ramma, særlig siden jeg har sendt den som baggasje på fly et par ganger (kjøpte et fjellreven transporttrekk som den ble sendt i), men det gikk heldigvis helt fint begge gangene.
  5. Var ute med Keb 72W sekken litt tidligere i dag, så måtte sjekke nå når jeg kom hjem. - Vekta er 2,75 kg, så litt lettere men ikke mye. Og høyere vekt på Kajka gir muligens utslag i økt slitestyrke? Sammenlignet med andre sekker jeg har hatt synes jeg imidlertid at bæresystemet i stor grad veier opp for den eventuelle ekstra vekten Keb har. - Keb har ikke sidelommer, så altså ikke et problem på denne sekken. - Glidelåsen nederst går greit på min sekk, muligens tilfeldig og at jeg har vært heldig med min? - Måtte teste, og topplokket kan taes av, snues og klipses på i motsatt retning på Keb, så her har de tydeligvis gjort litt endring i designet.
  6. Et imponerende stykke arbeid! Hadde ikke tenkt på muligheten for å sy noe selv. Takk for tips, skal sjekke ut nødtelt.
  7. Hei, har 3 små barn tett i alder (eldste er 5) og de synes det er stor stas å gå på ski om vinteren. Selv om vi ikke går så langt går vi gjerne på fjellet i helgene. Er på utkikk etter en fjellduk eller vindsekk de kan sitte i når vi har pause. Er det best om de har en hver, eller finnes det et godt alternativ der alle 3 kan sitte sammen? Ser at Hilleberg har en vindsekk for 3 stk, men den er ikke isolert. Selv om ungene ikke er så frosne av seg ser jeg for meg at isolert hadde vært greiest. Noen som har tips?
  8. Beholdt sekken og er godt fornøyd! Brukes både når jeg ukeshandler på butikken, er på fjelltur sommer/vinter samt på kortere turer i nærområdet med barna. Mannen har tidvis isjias, så jeg ender ofte opp med å være den som bærer storparten av pakket vårt. Synes bæresystemet er supert og passer kroppen min godt (165cm høy). Sekken er enkel å pakke siden den har inngang både fra toppen, bunnen og glidelåsen langs siden. Ble litt overraska over at sekken ikke var delt opp med eget rom for sovepose, men i praksis har det ikke vært noe stort savn og var kanskje bare av gammel vane fra sekken jeg hadde før. Den store lomma foran på sekken rommer mye, og de små sidelommene er praktiske både for vannflasker og for ski til ungene. Kunne gjerne hatt noen flere festepunkter på utsiden av sekken, men i praksis har det ikke hatt så stor betydning som jeg først trodde det skulle ha. Er generelt glad i Fjellreven og liker godt at sekken føles robust og solid uten så mye plastikk som enkelte andre sekker har. Ramma i tre har sjarm og den virker mer enn sterk nok (bærer ofte 15-20 kg). Ingen tydelige tegn på slitasje så langt.
  9. Noen som vet om rabattkoder som gjelder nå? gave25 og godtur fungerer ikke.
  10. Hei, drar opp en gammel tråd her. Noen som har fått erfaring med dette teltet? Vi også vurderer dette til familie på 4 (muligens 5 etter hvert).
  11. Hei, er det noen som har erfaring med Fjellreven Keb 72 ryggsekk? Har bestilt dameversjonen på nett nå for å få prøvd den på siden jeg ikke så lett kommer meg på butikk som har den inne. Er ute etter om noen har praktisk erfaring med sekken i bruk? Hvordan er denne ryggsekken i forhold til Kajka? Bruken min blir for tur både sommer og vinter, med oppakning for meg og to unger inntil de er store nok til å bære selv. Ungene er små enda (baby og 2 åring), så må nok bære mesteparten for alle i mange år framover. Håper å få til turer med teltovernatting etter hvert, i alle fall på sommeren. Har fra før en Arcteryx ryggsekk med roterende hoftebelte som både er så ubehagelig og irriterende at jeg ender opp med å ikke orke gå på tur med den. Edit: Har skjønt at sekken er ganske ny på markedet, har så langt kun funnet en produktomtale på fjellsport.no og den er positiv. Er ikke interessert i Osprey da jeg ser at de har en såkalt California warning på produktene sine.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.