Gå til innhold
  • Bli medlem

Jorwi

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jorwi

  1. Hei. Har vokst opp i Beisfjord og har aldri hørt noen ta den ruten opp på Beisfjordtøtta. Har selv vært på toppen, gått da fra Narvik, og synes det ser meget bratt ut å komme østfra. Mulig noen andre vet om det er mulig, men det er absolutt ikke en plass du bør prøve å gå i vått vær, dårlig sikt. Vil anbefale å hoppe på toget til Narvik og deretter ta topptur til Beisfjordtøtta, evt Rombakstøtta.
  2. Abisko Dome 3 - fantastisk sommer/høst telt for meg alene, evt med samboer. Digger 2 innganger med fortelt, bra plass innvendig, god takhøyde og bra ventilasjon. Helsport Spitsbergen x-treme 4 - nylig anskaffet. Kommer til å bli brukt på turer med samboer og barna, da har vi enormt med plass. Skal også brukes vinterstid på pulkturer. Føler vi har dekt behovet vårt/mitt med disse to teltene🙂
  3. Er det noen som eier et Fjellreven Abisko Lite 2 eller 3 som har mulighet til å måle lengdene på stengene? Det utrolige har skjedd. Kjøpte Abisko Lite 2 i vår, brukt det på 3 turer og har hatt problemer med å få teltduken stram og fin. På siste tur oppdaget jeg at inner- og ytterteltet er merket "Abisko Lite 3" mens pakkposen er merket med 2-mannsversjonen. Begynner å mistenke at teltstengene er til 2-mannsteltet og derfor jeg ikke får stram duk. Har sendt mail til Fjellreven men ikke fått svar enda. Så hvis noen har tid til å måle teltstengene sine, uansett om det er til Lite 2 eller Lite 3, så kan jeg sammenlikne med mine.
  4. Hvordan er lengden på Mammut Tyin mti 5 season? Er selv 180 cm lang og lurer på om jeg bør kjøpe 180cm versjonen eller 200cm versjonen.
  5. Noen andre som har opplevd at gamasje-kroken på Fjellreven Keb buksa har slitt seg løs fra tøyet? Begynner å skje med min nå..Hatt buksa i litt over 1 år og kanskje brukt gamasje-kroken maks 10 ganger..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.