Gå til innhold

Keilo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Keilo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg ser mange har svart på denne, men deler uansett min erfaring fra noen dager siden. Jeg har akkurat kjøpt Reinsfjell med footprint. Det hadde regnet en uke i bergen, men var opphold når vi skulle på tur. Det var veldig vått på bakken og gjørmerte. Jeg valgte derfor å bruke footprint. Det var helt fantastisk. Veier lite, tar liten plass, tør og fint, utnytter lagringsplassen og ga en behagelig følelse i hele teltet. Anbefaler på det sterkeste, men tar det selv bare med når jeg vet det er my fukt i bakken.
 2. Er det noen som vet om denne pumpen virker på exped liggeunderlag?
 3. Tusen takk for tilbakemelding. Planen er at vi bruker to dager på turen med en overnatting på stranden. Det blir nok litt kjedelig å ta båt rundt
 4. Hei turvenner, Jeg vurderer å ta med tiåringen min på tur til Vetvika i Sogn. Han er ikke så turvant, men er ellers sprek. Har noen gått den turen og kan gi meg råd eller anbefalinger?
 5. Ok. Takk for gode tips!
 6. Strålende. Satt det opp i stuen og det ser veldig bra ut. Bruker du footprint duk eller tåler det godt med regn i bunnen?
 7. Wow. Åtte svar på en time. Tusen takk for tipsene. Jeg tar sjansen på å stappe teltet i en kompresjonspose. Jeg skal gi melding om teltet forvitrer😀 de pakkpostene ser geniale ute. Takk alle!
 8. Jeg er nybegynner på dette feltet, men ser det er mye kompetanse i dette forumet. Jeg klarer å bære mye, men ser ut utfordringen er volum. Jeg har akkurat kjøpt Reinfjell-teltet til Helsport. Posten teltet kommer i er ganske stor og jeg kunne halvert volumet om jeg hadde puttet teltet i en kompresjonspose. Har dette noen negative effekter for teltet (fibrer osv)?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.