Gå til innhold
  • Bli medlem

Jossli

Passivt medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jossli

  1. Er det begrensning i hvor mange tlf og epostadresser man kans sende de 3 forhåndsdefinerte man kan sende til?
  2. Jeg har nå kommet så langt at jeg har aktivert ett freedom abo. på min Garmin konto. Garmin support har svart meg ang. å bytte bruker, oppskriften som de sendte ut på nytt selv, som ikke fungerer. Når de får sjekket mer opp, så kommer de til at dette kun vil fungere på bedrifts abo. Så da må man enheten lage 2 kontoer til meg og kona, betale for 2 separate abo, eller (som jeg kommer til å gjøre) endre navn/tlf på bruker og nødkontanter, alt etter hvem oss som er på tur alene evt. Da brukes også min Explorer konto på hennes tlf evt. annet utleie tror jeg foreløpig får bli.
  3. Ja, greit å få testet ut før turen starter, derfor også greit å forhøre om vi kunne vært «2 kontoer» som kunne byttet på samme abo. Skjønner jeg det rett, så er det årsavgift på mnd. abo også? Så litt dyrere å switce mellom 2 kontoer de få gangene man trenger dette, jeg vil tippe jeg trenger abo. 3 mnd i året +\-
  4. Ja det kan kanskje være en ide, men om andre skal låne denne, så kan de også sende SMS via Explore app. Da må man vel være innlogget på min Explore konto, for å sende SMS på en annens tlf om jeg aktiverer abonnement via min Garmin konto? Tenkte det kunne vært greit å funnet ut før jeg aktiverer kjøp/abo på min konto og det er kona som skal ha den først
  5. Tenkte jo i utgangspunkt at jeg har registrert kona som nødnummer, men at mitt nummer blir nødnummer når hun bruker den. Men skal man skrive sms via app, så må kanskje min bruker være pålogget på hennes tlf?
  6. Takk, jeg fant en mulighet her: https://support.garmin.com/nb-NO/?faq=l8w13p6vHV0Iy6eUmamKf8 som jeg skal prøve å se om den kan fungere. Første gang jeg skal sette den opp, og kjerringa som skal ha den på første turen…
  7. Hei, hvordan løste dere dette? Man kan vel endre tlf nummer, men sporlogg og alt annet går vel på min Garmin bruker konto/profil? Greit å switche når kona skal på tur, evt om jeg låner den bort til andre.
  8. Må man sette opp 2 brukerkontoer om jeg skal bruke den en gang og kjerringa en annen gang, eller kan man bare endre hvem som skal motta meninger? Hva gjør man f.eks. om man lå er den bort til en kompis ?
  9. Takk, jeg skjønte det som man brukte mobilnummeret som mottaker/sender, men nå skjønner jeg jo man gjør dette via sattelittnummeret, som egentlig burde være selvsagt😱. Kommer værmeldinger også i appen, teller som 1 melding?
  10. Om man har tilkoplet mobilen og en sender deg en SMS, så teller dette som tekstmelding? Samme med mail etc? Denne kunne vært veldig kjekt å hatt med seg på tur for nødanrop, men også kunne sende tekstmeldinger om status etc. Så da er det vel enklest å ha den koplet til tlf, men om man blir belastet for hver meld inn/ut så må man tenke seg godt om, jeg vil da ha ett rimelig abo som man starter opp ved behov for 1 mnd om gangen...
  11. Venter på min Fenix 5 klokke, hva er best og enklest å bruke, jeg vil bruke Basecamp for planlegging og klokka til supplement til kart. Er det Kartmannen sine kart som da er optimalt å bruke, eller er medfølgende kart til Fenix klokka dugende også?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.