Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellamatøren

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Neutral

Om Fjellamatøren

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei!

     

    Fant du sovepose til en på 207 cm? 😊

  2. Da har jeg det ganske likt, høres det ut som. Anbefaler som sagt Power ull-settet fra Vrtbr! Var på telttur igjen natt til i dag, og det er helt kløfritt.
  3. Ja, prøvde å unngå de plassene med forbud. Tror jeg teltet en lovlig plass, etter det jeg klarer å tolke kartene. Takk for heads up!
  4. Har ikke mye erfaring med telting, men våknet på Gullfjellet i dag. Veldig fint! Noe kaldt i natt.
  5. Tusen takk for svar! Har tenkt at det kunne vært en mulighet. Skal kjøpes inn og testes. Du er altså allergisk? Jeg har ikke sjekket om jeg er det, men reagerer umiddelbart ved bruk av ull. Spesielt da på ryggen som er verst. For meg så fungerer som sagt Vrtbr sitt, men skal definitivt sjekke Bambull!
  6. Er det andre enn meg som klør av merinoull? Jeg har prøvd det meste av merinoull, og alt har klødd. Det siste jeg prøvde, før jeg fant løsningen, var merinoull fra Norrøna. De skulle visst være kjent for å ikke klø dersom alt annet klør. Jeg tok det på meg og det gikk ikke mer enn et minutt før jeg absolutt måtte ta det av meg. Jeg søkte og søkte på nett, men fant rett og slett ikke noen med samme utfordring. Tenkte derfor rett og slett å lage et eget innlegg om akkurat denne problemstillingen for andre som har det som meg. Det eneste alternativet for meg var tidligere å ha polyester innerst og merino over det. Ikke en optimal løsning. Så kom jeg over denne fra Vrtbr: (T2 Zip Neck) https://vrtbr.com/product/t2-zipneck-m/ Denne løste alle problemene mine! Endelig noe som ikke klør! Jeg prøvde det på jobb fredag for å sjekke om det også klødde. Skulle på telttur samme dag. Det var så behagelig at jeg brukte det hele jobbdagen, hele turen opp til 971 moh, om natten og fjellturen dagen etter! Det var fantastisk. Jeg hadde bare det under, og Norrøna Trollveggen over. Med god lufting ble jeg heller ikke våt av svette! Er det andre som sliter med kløing av merinoull, eller er det bare meg? Hilsen en lettet turgåer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.