Gå til innhold

Anders Venaas

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders Venaas

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. En ting jeg har gjort er å bruke Inotyol Salve. Denne er en klissete salve, men legger et beskyttende lag over. Så denne kan benyttes når du har fått gnagsår mellom beina eller før du kommer så langt. .Anders
 2. For meg så høres det ut som det er litt lite luft i underlaget. Har selv bare noen døgn i Amok, men har funnet ut at den bøyer seg fort om jeg har for lite luft i underlaget. Ellers er tyngdefordelingen viktig i denne. Har snurra rundt og hengt med hodet ned noen ganger. Føler at jeg har funnet riktig plassering nå. Liker selv best å sove på magen.
 3. Ser at over there så har de brukt PEX vann rør. https://www.hammockforums.net/forum/showthread.php/148760-AMOK-Draumr-XL-Thread-2018-amp-Drinking-the-Kool-Aid-Again/page13 Har tenkt litt i samme banene jeg også. Tror ikke akkurat at den ekstra vekta blir for mye.
 4. Snakke med Didrik på Camp Villmark og han sa at den måten med pinnen er den samme man kan benytte når man skal ha på myggnettingen. Slik at man ikke sklir ned i enden når man drar på glidelåsen.
 5. Fikk også melding i dag.. Og etter ca 2t kom hentemeldingen Så nå er den hengt opp i kjellern for å lære seg funksjonene og øve på å komme ut og inn.
 6. Anders Venaas

  Anders Venaas

  Anders Venaas
 7. https://www.hyohpodcast.com/ A hammock camping podcast: Not just for tree-dwellers anymore Språk: Engelsk Dette er en grei podcast med mye intervjuer fra utstyrsleverandører, men har fokus på hengekøyer og hengekøye camping. Episode 36 har med AMOK vår norske hengekøye produsent. Itunes: https://itunes.apple.com/no/podcast/hang-your-own-hang/id1041861394?mt=2&ls=1 Android: https://subscribeonandroid.com/www.hyohpodcast.com/feed/podcast/ RSS: https://www.hyohpodcast.com/feed/podcast/ Anders
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.