Jump to content

krb

Aktiv medlem
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About krb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Vi var 2 mann som var en tur på femund i uken som var. Med 1 kano og 2 mann var ikke bra, neste tur blir med 2 kanoer. Fiske var veldig dårlig der oppe på denne tiden, men nå skal det også sies at tordenværet presset oss inn i teltet siden det var uhyre nærme. En liten rapport er laget her
 2. Så lenge det hjelper for deg så syntes jeg ikke du skal tenke på om det er fjåsete Den dagen ryggen begynner å bli en plage for deg så angrer du fort på at du ikke brukte staver. Har ikke tenkt denne tanken selv, selv har jeg ryggproblemer så dette skal ihvertfall jeg teste.
 3. Nå har det seg at jeg ikke har fisket så altfor mye med fluestanga. Men nå i sommer har jeg satset mere på dette området Så i kveld som også den siste uken reiste jeg ned til leirelva for å fiske mere. Etter noen knall tips fra eieren på stangtuppen så reiste jeg ned med fluen som han tipset meg med. Etter mange kast så satt den første ørreten (dog under minstemålet) Så nesten etter hvert eneste kast så var den etter. Da jeg sliter mye med tilslaget så mistet jeg mange i kveld, men totalt telte jeg opp 7 ørret kunn med fluestanga Aldri opplevd makan før med flue, så nå er jeg vel en av mange som er bitt av dette. Det skal sies at jeg startet første gang med flue i 1993, dette var spennende men pengene strakk ikke til bra utstyr så jeg havnet i en stygg uvane med noen merkelige trekk Måtte bare skryte litt, bilder kommer ikke da alle var såpass små at dem ble sluppet fri igjen.
 4. krb

  Bjørnepels?

  Hei Håret ble ikke tatt med da jeg ikke hadde noe å ha det i. Dette ble funnet noen km fra kynnbrua...
 5. krb

  hvor tung kløv ?

  En grei regel er 1/3 av hundens vekt. Men start rolig så han ikke blir lei, hvis han ikke er vant med kløv. Om han ikke har brukt det før så start med noen håndklær på noen turer.
 6. krb

  Bil?

  Enig her, L200 er en meget driftsikker og god bil å kjøre.
 7. krb

  Bjørnepels?

  Nå har jeg letet mye, eneste jeg klarer å se er at det kunne vært en jerv.
 8. Hei Etter en tur på hytta ved Braskeidfoss denne uken så fant vi noen hår som vi ble nyskjerrige på. Er det noen som kan se på disse bildene, om det er bjørn eller kanskje en jerv som har sluppet litt pels?
 9. krb

  Flugebinding!

  Hei Ja prøver å ta opp igjen det jeg nå, her er noen linker du kan se på. palmermygg http://www.thetroutbum.com/homeNO.htm http://www.fiskersiden.no/content/section/10/27/lang,norwegian/
 10. Nå som det er så varmt på østlandet så pass på-.. sitat vg: Bålforbud Det varme været har gjort bakken så tørr at faren for brann er stor. I Oslo har varmen ført til bålforbud i marka. Det er også forbud mot å plassere engangsgriller på gress. - Det er så tørt nå, at selv bakken kan ta fyr. Vi håper at folk viser fornuft i disse dager, fram til vi får et værskifte, sier vaktkommandør Roy Kristoffersen i Oslo brann- og redningsetat til Dagsavisen. Brann- og redningsetaten oppfordrer folk til ikke å kaste rester av brennbart materiale, som tennvæske og lignende, i søppelkasser som er beregnet for griller. I Mandal er det innført totalforbud mot grilling flere steder langs skjærgården, melder NRK. Hvis tropevarmen fortsetter, kan et totalforbud også innføres flere steder på Østlandet Hentet her: http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=501551
 11. krb

  Mygg tips

  Kaster denne opp igjen siden det er sessong for det
 12. Kom over en bra nettside, kanskje verdt et forsøk. http://www.mamut.net/telemark/subdet49.htm PS: Bestilt i dag, men ikke testet før.
 13. krb

  Fjellfiske tips

  Nei kjenner ikke til det, men søker nå litt rundt. Takker for tipset!
 14. krb

  Fjellfiske tips

  Hva bør jeg tenke på hvis jeg velger Femund da? Tenker spesielt på klær, telt etc
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy