Gå til innhold
  • Bli medlem

krb

Aktiv medlem
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av krb

  1. Hei Vi var 2 mann som var en tur på femund i uken som var. Med 1 kano og 2 mann var ikke bra, neste tur blir med 2 kanoer. Fiske var veldig dårlig der oppe på denne tiden, men nå skal det også sies at tordenværet presset oss inn i teltet siden det var uhyre nærme. En liten rapport er laget her
  2. krb

    Gåstaver

    Så lenge det hjelper for deg så syntes jeg ikke du skal tenke på om det er fjåsete Den dagen ryggen begynner å bli en plage for deg så angrer du fort på at du ikke brukte staver. Har ikke tenkt denne tanken selv, selv har jeg ryggproblemer så dette skal ihvertfall jeg teste.
  3. krb

    7 ørret på en kveld

    Nå har det seg at jeg ikke har fisket så altfor mye med fluestanga. Men nå i sommer har jeg satset mere på dette området Så i kveld som også den siste uken reiste jeg ned til leirelva for å fiske mere. Etter noen knall tips fra eieren på stangtuppen så reiste jeg ned med fluen som han tipset meg med. Etter mange kast så satt den første ørreten (dog under minstemålet) Så nesten etter hvert eneste kast så var den etter. Da jeg sliter mye med tilslaget så mistet jeg mange i kveld, men totalt telte jeg opp 7 ørret kunn med fluestanga Aldri opplevd makan før med flue, så nå er jeg vel en av mange som er bitt av dette. Det skal sies at jeg startet første gang med flue i 1993, dette var spennende men pengene strakk ikke til bra utstyr så jeg havnet i en stygg uvane med noen merkelige trekk Måtte bare skryte litt, bilder kommer ikke da alle var såpass små at dem ble sluppet fri igjen.
  4. Hei Håret ble ikke tatt med da jeg ikke hadde noe å ha det i. Dette ble funnet noen km fra kynnbrua...
  5. krb

    hvor tung kløv ?

    En grei regel er 1/3 av hundens vekt. Men start rolig så han ikke blir lei, hvis han ikke er vant med kløv. Om han ikke har brukt det før så start med noen håndklær på noen turer.
  6. Enig her, L200 er en meget driftsikker og god bil å kjøre.
  7. Nå har jeg letet mye, eneste jeg klarer å se er at det kunne vært en jerv.
  8. Hei Etter en tur på hytta ved Braskeidfoss denne uken så fant vi noen hår som vi ble nyskjerrige på. Er det noen som kan se på disse bildene, om det er bjørn eller kanskje en jerv som har sluppet litt pels?
  9. krb

    Flugebinding!

    Hei Ja prøver å ta opp igjen det jeg nå, her er noen linker du kan se på. palmermygg http://www.thetroutbum.com/homeNO.htm http://www.fiskersiden.no/content/section/10/27/lang,norwegian/
  10. Nå som det er så varmt på østlandet så pass på-.. sitat vg: Bålforbud Det varme været har gjort bakken så tørr at faren for brann er stor. I Oslo har varmen ført til bålforbud i marka. Det er også forbud mot å plassere engangsgriller på gress. - Det er så tørt nå, at selv bakken kan ta fyr. Vi håper at folk viser fornuft i disse dager, fram til vi får et værskifte, sier vaktkommandør Roy Kristoffersen i Oslo brann- og redningsetat til Dagsavisen. Brann- og redningsetaten oppfordrer folk til ikke å kaste rester av brennbart materiale, som tennvæske og lignende, i søppelkasser som er beregnet for griller. I Mandal er det innført totalforbud mot grilling flere steder langs skjærgården, melder NRK. Hvis tropevarmen fortsetter, kan et totalforbud også innføres flere steder på Østlandet Hentet her: http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=501551
  11. krb

    Mygg tips

    Kaster denne opp igjen siden det er sessong for det
  12. Kom over en bra nettside, kanskje verdt et forsøk. http://www.mamut.net/telemark/subdet49.htm PS: Bestilt i dag, men ikke testet før.
  13. krb

    Fjellfiske tips

    Nei kjenner ikke til det, men søker nå litt rundt. Takker for tipset!
  14. krb

    Fjellfiske tips

    Hva bør jeg tenke på hvis jeg velger Femund da? Tenker spesielt på klær, telt etc
  15. krb

    Fjellfiske tips

    hehe er der nesten 7 dager i uken, men ønsket meg opp i fjellet en tur.
  16. krb

    Fjellfiske tips

    Vurderer en tur på fjellet, men vet ikke hvor. Har du noen gode tips til hvor jeg kan reise? Ønsker ikke reise så veldig langt, bor forresten ved Gardermoen.
  17. Nå vet jeg ikke om det er lovlig å reklamere for sånne sider på norske sider. Men det er jo bare å søke etter canadiske sider som selger pepperspray. Dem sender den helst sammen med noen annet du kjøper der, den spruter vistnok 10-15 meter.(ikke testet ennå)
  18. krb

    hund og hogge ved

    Uansett om hunden er rolig eller ikke så burde man alltid sette hunden i bånd mens det er felling av tre..
  19. krb

    Morra kaffen ute

    Romeriksåsen (Nannestad) I dag tok jeg turen ut i skogen etter helgens snøfall. Det var veldig tungt å gå med bare støvler ute. Så har du planer om reise en tur ut så ta med truger eller ski, skiløypene er fine selv etter mye nedbør Som tråden sier så ble det bare kaffetur med pilkestikka med, Fikk bare 2 små abborpinner men turen i tåka var deilig alikevel. Sitter på plassen min og hører så mange rare lyder i skogkanten men kunne ikke se noen turgåere så jeg holder fast på at det var skogens konge som ville se hvem som satt på isen der. Det ble mye filosofering med mange bilder som jeg skal bruke senere, legger opp noen så dere får se plassen min å ikke minst tåka på isen. Slik så det ut når jeg kom frem Plassen min, tåka letter litt. som dere ser så ligger lua og hanskene ved siden av stolen. 0 grader. Snøen pakker trærne sammen, er så vakkert ute nå.
  20. Det er vel ikke mere å si Meget meget bra kan jeg jo legge til, ikke minst flott side der du har fått med det meste om turen din. Ned å pakke sekken til i morgen men jeg velger da en dagstur.
  21. krb

    Pilketur på Roa 29.12

    Etter noen timer med kjøring både hit og dit så havnet jeg på Roa (kalvsjø) med på slep hadde jeg med meg mine 2 nevøer som elsker å fiske. Mye folk var det også der på kalvsjø, telte ca 12 mennesker der mens vi var der. Så har du småtasser i huset så er dette vannet å reise til. Kan nesten si garantert fisk (abbor) Men prøv å komme deg dit på morran, etter kl 1430 ble det helt dødt. En ting som jeg ikke likte var at veien gikk rett ved siden av vannet så og si rundt hele vannet. Det var ca 0,5 cm overvann, istykkelsen var omtrent 40 cm stål is. Her er fangsten som gutta kunne skryte litt av Jeg fikk selv 2 abborer som kanskje vil havne i panna. Så kom igjen folkens, ut å pilk i vårt vakre land.
  22. et lite søk på forumet https://www.fjellforum.no/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=9398&highlight=xtrem+++camp
  23. fin film og knakanes god sjokkolade
  24. krb

    Varmeflaske

    Kjøpte meg en varmeflaske til 70,- (1,5 L) Kok opp vann i kaffekjelen og hel over på flasken og legg den i soveposen. Varmen holder i ca 3 timer på vår,sommer og høst. Varme føtter så sover du godt Er det noen andre gode tips så kom med dem.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.