Gå til innhold

Friluftsamatørene

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Friluftsamatørene

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fantastiske dager i Børgefjell Nasjonalpark. Dag 1 fra turen er lagt ut på Youtube kanalen vår! Hyggelig om du blir med på den flotte turen! 😃👍🏕️
 2. Hardangervidda - Trondsbu - Sandhaug 2018 Del 2 av 3 Da er det dags for å fortsette turen på Hardangervidda. Vi har gått inn fra Trondsbu, ikke langt fra Dyranut. Turen har gått inn forbi Snerro og Sandhaug, og vi befinner oss på ukjent mark bak fjellene i sør. Det ble igjen et fantastisk møte med vår vakre nasjonalpark på Hardangervidda. Hardangervidda er og blir en av favorittene våres og ga også denne gangen flotte naturopplevelser med vakkert landskap, flott dyreliv, vær og vind, og så klart fiske. Kom å bli med videre på turen!
 3. Det ble igjen et fantastisk møte med vår vakre nasjonalpark på Hardangervidda. Hardangervidda er og blir en av favorittene våres og ga også denne gangen flotte naturopplevelser med vakkert landskap, flott dyreliv, vær og vind, og så klart fiske. Kom å bli med på turen!
 4. Friluftsamatørene

  Ut på tur, uggen og sur.

  I mine øyne så er dette sprekt Kan vel være fordi jeg ikke innehar samme kondisjon som dere. Men 80 mil på 24 timer høres helt vanvittig ut. Utrolig! God tur i hvert fall
 5. Friluftsamatørene

  Ut på tur, uggen og sur.

  Jøss det er sprekt. Du får ha kjempe god tur, og skulle vi se deg langs veien så skal vi jammen stoppe å si hei
 6. Friluftsamatørene

  Husk å slukke bålet ordentlig!

  Opplevde det samme selv på en tur i Finnemarka. Vi satte oss ned ved et vann og skulle lage oss noe mat. Etter en stund tar det som ser ut som et gammelt bål fyr igjen og begynner å brenne. Ikke bra. Folk må helle på vann før de går. Uansett!!!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.