Gå til innhold

Friluftsamatørene

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Friluftsamatørene vant dagen sist Januar 13

Friluftsamatørene hadde mest likt innhold!

Om Friluftsamatørene

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Friluftsamatørene

  Droneflyving for enhver pris?

  Takk skal du ha for de gode tilbakemeldingene, det var hyggelig å høre. Hvordan det blir med bruken av materialet vet jeg faktisk ikke. Ville være rart syns jeg hvis det må slettes. Vi får bare vente å se.
 2. Friluftsamatørene

  Droneflyving for enhver pris?

  Ja et brev som du beskriver hadde jo gitt en støkk og en åpenbaring om at man hadde gjort noe man ikke skulle. Hadde jo lært like mye av det. Er jo rimelig strengt å anmelde men de vill nok statuere et eksempel. Vet andre som har flydd over konsertområder har fått bot på rundt 5000, hva jeg får for dette aner jeg ikke. I beste fall ender jeg kanskje opp med en advarsel. Lov å håpe. Jeg hadde ikke i tankene at jeg kom til å bli anmeldt når jeg først ble klar over det jeg hadde gjort. Så fikk sjokk når politiet ringte. Jeg lot derfor videoene være ute på youtube. Når politiet ringte var det litt for sent. Får bare nå håpe konsekvensene ikke blir for ille. Dere får alle krysse fingrene på mine veiene
 3. Friluftsamatørene

  Droneflyving for enhver pris?

  Takk skal du ha for god informasjon! Hyggelig å høre at du syns innholdet i videoen var bra og kan være nyttig for andre
 4. Friluftsamatørene

  Droneflyving for enhver pris?

  Den informasjon der er nyttig. Skal ta den med å legge den i beskrivelsen på youtube videoen
 5. Friluftsamatørene

  Droneflyving for enhver pris?

  Takk skal du ha! Nå var jo videoen lagt ut, kunne så klart tatt den bort og lagt ut igjen uten drone. Uansett så hadde jeg jo gjort noe jeg ikke skulle ha gjort. Hvis Fjellstyrene, som har anmeldt meg, bare ville at jeg skulle ta bort selve droneflygningen kunne de jo bare tatt kontakt med meg istedenfor å anmelde meg.
 6. Friluftsamatørene

  Droneflyving for enhver pris?

  Takk skal du ha Martin.m, det var hyggelig å høre! Ja vi må respektere de Nasjonalparkene vi har å bruke de med respekt og ift lover og regler som finnes for å verne de.
 7. Friluftsamatørene

  Droneflyving for enhver pris?

  Takk skal du ha Raymond, det var hyggelig å høre 😀 En liten trøst på veien 😂
 8. Friluftsamatørene

  Droneflyving for enhver pris?

 9. Drone er morsomt men det følger med noen regler man må følge. Dette her jeg fått erfare den lille stunden jeg har vært eier av en drone. I denne videoen informerer jeg om litt generelle regler rundt bruk av drone. I tillegg deler jeg mine erfaringer som kan være VELDIG nyttige for deg å vite. Ingen moro opplevelse, men hvis mine tabber kan hindre deg problemer, så er jo godt for noe.
 10. Fantastiske dager i Børgefjell Nasjonalpark. Dag 1 fra turen er lagt ut på Youtube kanalen vår! Hyggelig om du blir med på den flotte turen! 😃👍🏕️
 11. Hardangervidda - Trondsbu - Sandhaug 2018 Del 2 av 3 Da er det dags for å fortsette turen på Hardangervidda. Vi har gått inn fra Trondsbu, ikke langt fra Dyranut. Turen har gått inn forbi Snerro og Sandhaug, og vi befinner oss på ukjent mark bak fjellene i sør. Det ble igjen et fantastisk møte med vår vakre nasjonalpark på Hardangervidda. Hardangervidda er og blir en av favorittene våres og ga også denne gangen flotte naturopplevelser med vakkert landskap, flott dyreliv, vær og vind, og så klart fiske. Kom å bli med videre på turen!
 12. Det ble igjen et fantastisk møte med vår vakre nasjonalpark på Hardangervidda. Hardangervidda er og blir en av favorittene våres og ga også denne gangen flotte naturopplevelser med vakkert landskap, flott dyreliv, vær og vind, og så klart fiske. Kom å bli med på turen!
 13. Friluftsamatørene

  Ut på tur, uggen og sur.

  I mine øyne så er dette sprekt Kan vel være fordi jeg ikke innehar samme kondisjon som dere. Men 80 mil på 24 timer høres helt vanvittig ut. Utrolig! God tur i hvert fall
 14. Friluftsamatørene

  Ut på tur, uggen og sur.

  Jøss det er sprekt. Du får ha kjempe god tur, og skulle vi se deg langs veien så skal vi jammen stoppe å si hei
 15. Friluftsamatørene

  Husk å slukke bålet ordentlig!

  Opplevde det samme selv på en tur i Finnemarka. Vi satte oss ned ved et vann og skulle lage oss noe mat. Etter en stund tar det som ser ut som et gammelt bål fyr igjen og begynner å brenne. Ikke bra. Folk må helle på vann før de går. Uansett!!!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.