Gå til innhold

Friluftsamatørene

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Friluftsamatørene vant dagen sist Januar 13

Friluftsamatørene hadde mest likt innhold!

Om Friluftsamatørene

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Et friluftsliv bør absolutt inneholde overnatting i gapahuk. Utrolig koselig og man kommer tett på naturen. I denne videoen viser vi deg hvor enkelt og raskt du kan sette opp en gapahuk med presenning eller tarp. Vi har funnet enkle knuter vi syns er geniale til dette formålet. De tre knutene er enkle å lage og enkle å få fra hverandre igjen. Sett av noen minutter å lær disse du også. Knutene er også geniale til andre formål i friluftslivet. Ble en liten feil i den første videoen, men se hele den først. Etterpå finner du rettelsen på den ene knuten her:
 2. Siste del av vinter turen på Hardangervidda er også nå lagt ut. Været var utfordrende helt til siste stavtak. Det ble også første gangen jeg har feiret bursdag inne på Hardangervidda i telt. Fin opplevelse! Sett av noen minutter og se avslutningen på denne fine turen mot Fagerheim der bilen står å venter.
 3. Da er det dags for del 3 av den fine turen på Hardangervidda! Det hadde lenge vært forsøkt å få til en tur på Hardangervidda, men været og andre bil forhold satte hinder i veien. Turen går denne gangen ut fra et nytt sted, Fagerheim. Dette er ikke så veldig langt unna Dyranut, og befinner seg noe nærmere Geilo. Turen går herifra og inn til Heinseter og videre mot Rauhelleren. Planen var så å gå mot Stigstuv og deretter krysse over fjellet mot Fagerheim igjen. Været gjorde denne planen vanskelig. Sett av noen minutter og se del 3 av turen!
 4. Friluftsliv - Hardangervidda 2019 Fagerheim - Heinseter - Rauhelleren Del 2 Da fortsetter den fine turen på Hardangervidda! Det hadde lenge vært forsøkt å få til en tur på Hardangervidda, men været og andre bil forhold satte hinder i veien. Da er det ekstra deilig når turen endelig kunne realiseres. Turen går denne gangen ut fra et nytt sted, Fagerheim. Dette er ikke så veldig langt unna Dyranut, og befinner seg noe nærmere Geilo. Turen går herifra og inn til Heinseter og videre mot Rauhelleren. Planen var så å gå mot Stigstuv og deretter krysse over fjellet mot Fagerheim igjen. Været gjorde denne planen vanskelig.
 5. Friluftsliv - Hardangervidda 2019 Fagerheim - Heinseter - Rauhelleren Det har lenge vært forsøkt å få til en tur på Hardangervidda, men været og andre bil forhold har satt hinder i veien. Da er det ekstra deilig når turen endelig kunne realiseres. Turen går denne gangen ut fra et nytt sted, Fagerheim. Dette er ikke så veldig langt unna Dyranut, og befinner seg noe nærmere Geilo. Turen går herifra og inn til Heinseter og videre mot Rauhelleren. Planen var så å gå mot Stigstuv og deretter krysse over fjellet mot Fagerheim igjen. Været gjorde denne planen vanskelig.
 6. Filuftslivet nytes i Gausdal Vestfjell og inn i Langsua Nasjonalpark. Vi er midt i februar og et mildvær har gjort at mye av snøen har smeltet. Det er overraskende lite snø i området. Det blir noen flotte dager i dette flotte området. Det er svakt kupert og enkelt å trekke med seg pulken. Turen starter ved parkeringen ovenfor Synstgardsætra og inn i området rundt Nordbuvatnet.
 7. Vi er på tur i nytt område. Filuftslivet nytes i Gausdal Vestfjell og inn i Langsua Nasjonalpark. Vi er midt i februar og et mildvær har gjort at mye av snøen har smeltet. Det er overraskende lite snø i området. Det blir noen flotte dager i dette flotte området. Det er svakt kupert og enkelt å trekke med seg pulken. Turen starter ved parkeringen ovenfor Synstgardsætra og inn i området rundt Nordbuvatnet.
 8. Det er hyggelig å høre! Ja må si meg enig der, utrolig fint der oppe. Absolutt et sted jeg skal tilbake til, også på sommeren.
 9. Da er det dags for ny tur i nytt område. Nå skal friluftslivet nytes i Gausdal Vestfjell og inn i Langsua Nasjonalpark. Vi er midt i februar og et mildvær har gjort at mye av snøen har smeltet. Det er overraskende lite snø i området. Det blir noen flotte dager i dette flotte området. Det er svakt kupert og enkelt å trekke med seg pulken. Turen starter ved parkeringen ovenfor Synstgardsætra og inn i området rundt Nordbuvatnet. Sett av noen minutter og bli med på denne del 1 av denne flotte turen i Gausdal Vestfjell og Langsua Nasjonalpark.
 10. Takk skal du ha for de gode tilbakemeldingene, det var hyggelig å høre. Hvordan det blir med bruken av materialet vet jeg faktisk ikke. Ville være rart syns jeg hvis det må slettes. Vi får bare vente å se.
 11. Ja et brev som du beskriver hadde jo gitt en støkk og en åpenbaring om at man hadde gjort noe man ikke skulle. Hadde jo lært like mye av det. Er jo rimelig strengt å anmelde men de vill nok statuere et eksempel. Vet andre som har flydd over konsertområder har fått bot på rundt 5000, hva jeg får for dette aner jeg ikke. I beste fall ender jeg kanskje opp med en advarsel. Lov å håpe. Jeg hadde ikke i tankene at jeg kom til å bli anmeldt når jeg først ble klar over det jeg hadde gjort. Så fikk sjokk når politiet ringte. Jeg lot derfor videoene være ute på youtube. Når politiet ringte var det litt for sent. Får bare nå håpe konsekvensene ikke blir for ille. Dere får alle krysse fingrene på mine veiene
 12. Takk skal du ha for god informasjon! Hyggelig å høre at du syns innholdet i videoen var bra og kan være nyttig for andre
 13. Den informasjon der er nyttig. Skal ta den med å legge den i beskrivelsen på youtube videoen
 14. Takk skal du ha! Nå var jo videoen lagt ut, kunne så klart tatt den bort og lagt ut igjen uten drone. Uansett så hadde jeg jo gjort noe jeg ikke skulle ha gjort. Hvis Fjellstyrene, som har anmeldt meg, bare ville at jeg skulle ta bort selve droneflygningen kunne de jo bare tatt kontakt med meg istedenfor å anmelde meg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.