Gå til innhold
 • Bli medlem

Friluftsamatørene

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  49
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Friluftsamatørene vant dagen sist 13. januar 2019

Friluftsamatørene hadde mest likt innhold!

Om Friluftsamatørene

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Herlig å følge dere på denne turen 😀 Kjenner hvordan savnet til denne herlige naturen vokser. Fantastisk plass. Flott skrevet turrapport 👍 😀
 2. Her er jeg enig med deg på alle punkter 👍 Hyggelig det du sa om Friluftsamatørene også, takk skal du ha 😊
 3. Å her er jeg helt enig med deg. Akkurat dette som gjør at så mange har imot droner. Folk i nabolaget tar ikke hensyn. Men ute i naturen, i skogen og på fjellet, har jeg ikke vært plaget i det hele tatt. Informasjon om vanlig droneskikk er jo lett tilgjengelig på nettet, men folk bryr seg ikke. Når jeg har flydd opp dronen sjekker jeg alltid så godt jeg kan at det ikke er folk og dyr i nærheten. Holder man dronen i nærheten, slik man skal, unngår man i stor stor grad å forstyrre andre. De gangene jeg har hatt den i luften har jeg ikke sett folk eller fått kommentarer i det heletatt. Men sikkert
 4. Ja kanskje du har et poeng der Mange sterke meninger om teamet på forumet her ihvertfall. Overrasker meg litt at dette engasjerer så mye. Trur kanskje de fleste er lei droner rundt der de bor hvor det er mange som ikke tar hensyn. Kan ikke skjønne at dette skal være et stort problem når man er ute i skauen eller på fjellet. Men kan hende jeg bare har vært heldig og ikke opplevd dette.
 5. Mulig du ikke oppfatter disse videoene slik, men er ganske mange andre som takker for informasjonen de får. Trist at du ikke gjør det. Trur heller kanskje ikke du har sett den første videoen jeg la ut der jeg forteller om anmeldelsen.
 6. Tydligvis noen som er veldig plaget av dette her. Nå har jeg vært mye ute på tur de siste fire årene og jeg har til dags dato ikke møtt en eneste en som har flydd drone.
 7. Skjønner godt at fjellstyret reagerer i denne saken, det har jeg ingen problemer med. Det snakket jeg også om i den forrige videoen jeg lagde om temaet. Poenget i denne videoen er at jeg syns de bør kunne gi informasjon som er lettere tilgjengelig for folk. Så mange som har sagt til meg i etterkant av dette at de ikke var klar over disse reglene. Når det er slik så mener jeg at noe burde vært gjort bedre. Når vi kjøper oss en ny ting så liker vi jo at bruksanvisningen er god og enkel. Samme gjelder for bruken av nasjonalparkene. Å måtte lese forskrifter er ikke for meg synonymt med en enkel br
 8. Var bare litt humoristisk lagt frem. Må så klart betale boten
 9. Unødvendig å måtte inn i norske lover å lese seg frem til ting når man har fjellstyrer som BØR ha som jobb å informere. Flere fjellstyrer er flinke til å gi oss enkel og lett tilgjengelig informasjon. Poenget er at alle bør gjøre dette. Skjønner at du ikke mener dette men det er heldigvis flere en bare meg som må dette banket inn i hue.
 10. Børgefjell - Droneflygning - Anmeldelse - Her er dommen
 11. Friluftsliv - Hardangervidda - Vikbekkfjell - Melrakktjønnan - Del 2/3 Vi er I slutten av juni og det er dags for ny tur. Jeg er i Tinn kommune og har kjørt et langt stykke inn på fjellet forbi Kalhovd og til Synken. Jeg har gått stien et stykke innover og tatt av og gått et stykke forbi Holken. Jeg er ved et vann merket med 1284 på kartet. Dette vannet ligger et stykke ovenfor vannet som heter Vesle Reksjåen. Her ble det leir førte natten, og det er herfra turen nå fortsetter.
 12. Friluftsliv - Hardangervidda - Vikbekkfjell - Synken - Holken og videre innover - Del 1/3 Vi er I slutten av juni og det er dags for ny tur. Jeg er i Tinn kommune og har kjørt et langt stykke inn på fjellet til Kalhovd. Fra Kalhovd har jeg kjørt videre innover og parkert ved Synken. Herifra kan man ta båten til Mårbu, men jeg skal gå fra Synken og inn i Vikbekkfjell. Jeg følger stien et stykke innover og tar av mot et vann som heter Holken. Herifra går jeg videre over fjellet og kommer ned til et vann merket med 1284 på kartet. Dette vannet ligger et stykke ovenfor vannet som heter Vesle
 13. Friluftsliv - GSI Outdoors - Micro Table Har fått en del spørsmål fra dere følgere om dette bordet, så nå var det dags for en liten video om det. Et lite kjekt og hendig bord som ikke veier for mye. Praktisk å benytte på enkelte turer der innerteltet blir litt lite. Kan så klart tas med på alle turer, men det er ikke slik vi bruker det. Set av noen minutter og få litt mere informasjon om bordet.
 14. Friluftsliv - Blefjell - Telttur med gutta - Del 2/2 Vi er i midten av juni og vi er på første guttetur for sesongen. Vi tilbringer en natt i Søndre Blefjell. Søndre Blefjell er en del av Blefjell som vi ikke har vært på telttur i tidligere. Det viser seg at også denne delen av Blefjell er flott å drive friluftsliv.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.