Gå til innhold
  • Bli medlem

Andreas Løvli Krüger

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Andreas Løvli Krüger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg har brukt forsvarets Hellytech daglig i 3 år, og kan si at det er en grei jakke for sitt bruk. Problemet med jakken er at passformen er for løs, og når den blir brukt sammen med grunnutrustning så slites stoffet og tar til seg vann. Spesielt med tanke på at stridsvesten suger til seg vann som blir liggende inntil jakken. Virker uansett ikke like vannavstøtende som 3 lags goretex jakker av norrønna kvalitet og oppover. At jakken ikke puster tror jeg er brukerfeil fremfor jakken. Det er lufting under armene, og man kan gå kun med knappene knept istedenfor å zippe opp glidelåsen. Da får man god lufting, selv under harde fysiske økter.
  2. Anbefaler deg å teste alle modellene i butikken før du kjøper. Gikk nylig til innkjøp selv av Falketind Goretex, men opplevde store forskjeller på modellene. Jeg har forholdsvis store lår iforhold til min høyde og måtte derfor opp en størrelse. Så noen modeller var Medium nok, mens andre måtte jeg opp til Large. Veldig overrasket at de lager dem så smale i låra.
  3. Skal også gå til innkjøp av netting undertøy og har noen spørsmål jeg håper folk kan her inne kan hjelpe med. Brukte netting i forsvaret for 8 år siden, og var desidert et av de beste plaggene vi hadde(til tross for krympende og dårlig passform). Det jeg lurer på er valget av stoff. Første tanken var at jeg ville gå for de med 100% polypropylene, da de krymper mindre(?) og tåler mer enn ull versjonen. Ull skal vell lukte mindre etter bruk, så ble litt i tvil da jeg så folk her inne fortelle om lite krymping og lang levetid på ull versjonen. Er ganske bestemt på at det er Brynje jeg skal gå for. Bør jeg "oppgradere" til ull fremfor polypropylene? Skal bruke nettingen året rundt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.