Jump to content

elisati

Aktiv medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About elisati

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

elisati's Achievements

 1. Jeg er på jakt etter en god allround fjell og markaski uten stålkant. Har noen erfaring med en eller begge disse modellene fra Åsnes? Jeg har vanlige langrennski i tilegg, så det er ikke viktig at skien skal fungere bra i løype. Jeg er ca 168 høy med en vekt på rundt 60kg. Jeg kommer nok enkelte ganger til å gå med litt tyngde på sekken, men ikke pulk.
 2. Samme her Kjøpte Ospray Xena85 som jeg er superfornøyd med!
 3. Enig her. Osprey Xena 85 er beste sekken jeg har hatt på og den kan kjøpes i forskjellige str, samt justeres mye. Sekker fra Bergans er generelt store synes jeg. Har 2 stykker(en Hellium 55 Dame og en Rondane46 unisex) og begge disse er litt for store. Særlig hoftebeltet blir for stort. Jeg er nok litt kort i ryggen, men er 168 og 60 kg, så ganske så normal i kroppen.
 4. Jeg liker disse Alfa walking queen .Holdbare og veldig gode til allround bruk. Har brukt de mye og tror jeg kommer til å gå for samme modell igjen når den tid kommer.
 5. Tusen takk for svar begge to
 6. Har noen erfaring med denne jakken? https://www.bergans.com/catalog/clothing-women/jackets-women/shell-jackets-women/Eidfjord-Lady-Jacket Tenker meg en ny skalljakke og er generelt veldig glad i passformen og kvaliteten på Bergans sine klær. Tar også gjerne i mot tips om andre gode skalljakker Bruksområdet for jakken er allsidig friluftsliv.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy