Gå til innhold

TVO

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vansjø er et veldig fint sted, har du kano kan du også finne deg en fin plass på en av øyene
 2. Som overskriften tilsier er jeg på jakt etter et liggeunderlag. Jeg har stor hund og lurer dermed på hvilket liggeunderlag som tåler en del. Noen som har anbefalinger?
 3. Har brukt Bravecto tidligere, men nå bruker jeg Centaura til både meg og bikkja.
 4. TVO

  Trekksele til Ridgeback

  Det er jeg klar over, men innen for samme rase er det lettere og finne noe som sitter fint enn om alle skal si hva som passer alle andre raser. Dette er enkelt og greit for og peke i en ca riktig retning. Jeg har god erfaring med andre typer seler, men akkuratt trekksele har jeg ikke til min egen. Hadde til Min Alaskan husky, men det merket funker ikke på han her.
 5. TVO

  Trekksele til Ridgeback

  Takk for svar Tessatroll, men nå er det jo nettopp erfaring med RR kroppen jeg er ute etter 😉 Det og finne riktig str på sele klarer jeg fint, men vil gjerne ha erfaring med seler som sitter godt på RR kropp. For en sele som sitter som smurt på en BC eller Finsk Lapphund f.eks. sitter mest sannsynlig vis ikke bra på en RR.
 6. TVO

  Trekksele til Ridgeback

  Har en Rhodesian Ridgeback hannhund som jeg ønsker en Trekksele til og gjerne en nomesele. Ser det er flere RR eiere her inne på forumet så lurer på hvilke erfaringer dere har med de forskjellige selene/merkene som kan sitte bra på RR kroppen. Legger ved bilde av kjekkasen min😊
 7. Takk for tipset, var greit og lese den der. Nå fant jeg Xena 70 på tilbud (sikkert siden årets farge har kommet) så blir og prøve den i morgen
 8. Har kun fått prøvd aura siden det ikke var noen som hadde Xena inne. Var opprinnelig Xena jeg likte, men har dessverre ikke fått prøvd den enda.
 9. Jeg er usikker på hvilken av sekkene jeg skal gå for så håper noen her har noen erfaringer og komme med. Str forskjellen er jo ikke så stor.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.