Jump to content

øisteinB

Aktiv medlem
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by øisteinB

 1. Hei! Så dette var en gammel tråd, men uansett. Prøvde å gå på linken til fører for Flåklypa Grand Prix, men linken var utdatert. Noen som har enkel fører eller et bilde av ruta de kunne postet her?
 2. Er forsåvidt AKKURAT slik skien min ser ut, så da slapp jeg å legge ut bilde gitt! Får ta en tur på sporten og høre om det dekkes. Eventuelt kan det være interessant slik du nevner Willy, å prøve Gamme-skien med tjukkere stålkant. Nå skal det jo sies at skien min har blitt brukt hardt, men er det ikke det man forventer av en fjellski til 3000?
 3. Stålkanten på Nansen-skiene mine knakk av med ca 30 cm midt under foten her om dagen. Er det noe som helst håp for skia i form av reparasjon, eller må jeg kjøpe nye? Kan eventuelt legge ved bilde. Noen som har erfaringer med dette?
 4. Hei! Skal kjøpe stegjern til tinderangling, og lurer på om noen her har erfaringer med Grivel G10 Wide. Jeg har myke lærsko, Alfa skarvet skisko og telemarkstøvler med 75mm (Scarpa T2) og håpet på ett greit jern til alle skoparene. Vil det nevnte jernet være for bredt i tuppen for vanlige fjellsko, eller funker det greit for alle? Hvis noen har andre forslag, så kom med det! Eller må jeg bite i det sure eplet og innfinne meg med at det ikke er noen god kombinasjon for begge typer støvler?
 5. Morn! Er det noen som har en fører for enten Kolsås eller Hauktjern på pdf? Hvordan er det eventuelt å finne fram på disse stedene uten fører?
 6. Sportsnett i Rådhuspasasjen ved Aker brygge er helt fenomenal, de har også god nettside. Ellers Oslo sportslager som nevnt over!
 7. Har hatt Norrøna Falketind gore-tex i et og et halvt år nå, og er godt fornøyd. Har tilgode å bli våt, selv på kanotur i pøsregn! Litt fukt blir det selvfølgelig. Skal jeg trekke fram noe negativt så er det at den ikke er av de mest solide. Blitt en del hull helt nederst ved føttene, så skitur/telemark uten gamasjer er utelukket hvis du skal ha Falketind. Men jeg er overrasket over at det gikk igjennom på Dri3buksa du har! Reklamasjon?
 8. Hei! Her er det utrolig mye forskjellig å velge mellom. Skal du ha en alt-i-ett, så syns jeg du bør ha noe som er vanntett, type Gore-tex, Dri3 eller Dermizax. Dersom vanntett ikke er så nøye, om du f.eks har en god regnjakke er softshelljakker et alternativ. De er vindtette, puster mye bedre og er mye billigere. De fleste faller likevel på en vanntett skalljakke, da har du en jakke til all slags bruk. Mitt tips er å prøve å finne noe på salg, da kan du fort få en god jakke fra Norrøna eller Arcteyx til rett over 2000. Sportsbutikker selger ofte ut fjorårets modeller rimeilig dersom det kommer ny neste år. Bor du på Østlandet har du jo Norrøna outlet i Vestby, der kan du gjøre et kupp!
 9. Hallo! Jeg planlegger Torfinnstraversen fra sør, og har et heltau på 70 meter jeg vanligvis bruker til klatring. Kan jeg bruke dette til rapellene, eller må jeg ha to halvtau? Spørsmålet er vel egentlig MÅ man ha to halvtau, eller BØR man ha to halvtau?
 10. Jeg har en del erfaring fra klatring i fjellet, spesielt Vang i Valdres. Har hatt haug med topper fra 1200 - 1800 under vingene siden jeg var liten gutt, men begynner nå å bli klar for noen 2000 meter på egenhånd. Lurer derfor om dere har noen tips om eventuelt hvilke topper i Jotunheimen som er gode begynnertopper. I første omgang hvor jeg ikke trenger breeutstyr. På forhånd takk
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy