Jump to content

Åshild Setvik

Aktiv medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Åshild Setvik

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Åshild Setvik's Achievements

 1. Når temperaturen er 0 eller mindre? For å holde varmen i og utenfor teltet?
 2. Har lyst til å ta ta tog til Bodø og båt til Moskenes. Har lenge hatt lyst til å oppleve Lofotfjella. Tenkte å ha med telt og annet turutstyr så vi kan overnatte hvor vi vil. Er det noen som har bra turtips? Tenkte være 4-5 dager.
 3. Hvor lenge utover våren holder de på? Og er det noen spesielle områder man finner de?
 4. Oj, den koster jo mindre enn Alta-posen jeg har nå. Ser at komfort er -10 til -19, hva betyr det egentlig? Den er vel ikke like komfortabel i -19 som -10?
 5. Jeg har ingen formening om materiale, men temperaturområde er vel fra 0 og ned til -20. Kommer nok ikke til å dra på tur første gangen om det er meldt veldig kaldt, men jeg vil jo helst at posen holder meg varm om det skulle bli -20. Har ingen erfaring med vinterteltturer, men jeg tenker at den skal fraktes i pulk. Jeg har ikke noe veldig spesifikt budsjett, kommer ikke til å bruke 8000 som jeg ser at de kan koste, men det er en investering så 3-4000 kan jeg bruke. Turene blir skiturer i marka i Oslo hvis det skulle komme nok snø eller Hardangervidda fra enten Haukeliseter eller Finse. Har en langsiktig plan om å gå Finse-Haukeliseter etter hvert.
 6. Litt rart tidspunkt på året å spørre om dette kanskje, men neste vinter vil jeg sove i telt. Men jeg har ikke lyst til å fryse. Soveposen jeg har har komforttemperatur 0 så jeg vil ha en ordentlig vinterpose hvis jeg først skal begynne med vintertelting. Jeg ser det er litt forskjellige vinterposer og komforttemperaturer, hva er det som er minimum for vanlig turer på vinteren?
 7. En slant portvin blir som regel med. Øl er jo også godt, men veier litt før mye.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy