Gå til innhold
  • Bli medlem

Sterkur Meningson

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Sterkur Meningson

Profil

  • Min blogg 📰: https://youtube.com/channel/UCWtDRvV57LSMiHJ3Y8Gag8w

Profile Information

  • Sted
    Norge

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for tilbakemeldingen! Mye av moroa ligger i valgene man tar under redigering, så skal definitivt se på måter å klippe osv. Monsen var jo første jeg så filme på egenhånd på den måten, var jo et mysterium hvordan det var mulig😀 ser fortsatt alt av han på nytt med jevne mellomrom. Hopper da gjerne over skravling, selv. En annen problemstilling for norske folk på YouTube er jo norsk vs engelsk tale.
  2. Tusen takk for det! Har ikke noe veldig mye peiling på dyrearter osv selv, men er veldig interessert. Balansen mellom prat og ikke-prat er jo vanskelig å gjøre riktig tror jeg. Når man ikke prater så er det i hvert fall vanskelig å prate for mye, hehe. Og jeg liker tanken på at scenene i filmen snakker for seg selv. I tillegg til at små nyanser kanskje blir tydeligere uten prat. Har andre filmer hvor jeg snakker litt, men jeg utforsker litt forskjellige formater.
  3. Mye nyttig informasjon i denne tråden! Jeg startet med YouTube selv for noen måneder siden, siste video fra en liten fire dagers tur på Hardangervidda (Synken-Vikbekkfjell). Legger ved link her hvis noen er interessert 👍 Tar gjerne i mot tilbakemeldinger enten her eller på YouTube! Bruker for øvrig også Davinci Resolve til redigering, gratisversjon.
  4. Planen var å lage en liten film fra turen, så da ser jeg nok mot andre alternativer i Norge. Blir jo fort kriminell med alle disse ekstra reglene 😀 Har vært i Femundsmarka de to siste somrene, men ville prøve med kano for første gang i år. Opp Røa osv tror jeg blir for mye folk for det jeg ser etter. Da blir det planlegging av tur neste sommer i stedet Takk for tips om turene på svensk side, skal sjekke turrapport.
  5. Takk for svar👍 Så å starte på svensk side og padle inn og rundt på norsk side er altså ikke mulig nå...? Har planlagt tur og hadde faktisk ikke tenkt på dette.
  6. Har tenkt meg en tur til Rogen, men er litt usikker på reisereglene. Noen som har vært over grensa nå i sommer? Krav om test på vei over grensa tilbake? Kjører over ved Østby Støa. Prøvde å lese litt Her , men ble ikke helt klok på det. Takk!
  7. Planen er å fiske, så jeg er litt bekymra med tanke på islagte vann. Noen som har vært en tur nå i helga?
  8. Tur til Trillemarka i starten av mai. Kjører fra Vestfold og har tenkt å sikte på Rollag. Har dere tps til parkering? Tar gjerne i mot tips til rute eller vann som bør besøkes. Jeg har 3-4 dager til rådighet. Er det noen sjans for at det fortsatt ligger snø/is? 1. -5. mai.
  9. Vi endte med parkering på Jonasvollen og båttaxi derfra til Storvika. Femund II fra Røa tilbake. Super service og hyggelige folk på Jonasvollen 👍 Storvika var et flott sted å starte.
  10. Jeg lurer på hvilke alternativer man har for utgangspunkt inn i Femundsmarka. Det mest interessante er å komme kjappest mulig inn mot Røa og/eller Grøtådalen. Ikke turforslag, bare utgangspunkt. Skriv parkeringsmuligheter, muligheter for transport over Femund (taxi, eller II) og annet du tror kan være nyttig. Jeg kjører fra Osloområdet, men skriv gjerne forslag som passer andre startsted også. Sikkert flere som lurer. Alternativer jeg har sett på: Kjøre til Synnervika dagen før eller på natta og ta Fæmund II til Røsanden dagen etter. Kjøre til Jonasvollen og ta båttaxi til Haugen. Gå derfra enten til Røvol eller via Oasen til Grøtådalen. Kjøre til Elgå og ta Fæmund II til Haugen eller Røa (dette virker dumt pga reisetid med båten, men er kanskje en fin tur hvis man er heldig med været?).
  11. Det høres bra ut. Så da er det helst områdene før Roasten som er tett befolka? På kartet ser det i hvert fall veldig spennende ut i området Roasten - Rogen. Jeg regner med at det går sti langs nordsida av Roasten? Planen er å kjøre til Synnervika og ligge over der for så å ta båten til Røsanden og så bruke 6-8 dager der inne. Det er jo litt kjedelig om det er fullt av folk hele veien til enden av Roasten. Hvis det er det, så kanskje vi tar den første dagen til å bare komme oss et godt stykke inn. Jeg har ikke noe i mot å møte på turfolk, men er absolutt ikke interessert i campingtilstander. Vi unngår vel dette ved å søke til vanna/pyttene litt vekk fra de merka stiene?
  12. Jeg driver å planlegger ukestur til Turistmarka. Skal dra i slutten av juli. Denne tråden gjorde at jeg ble i tvil. Er det virkelig så ille? Planen var i utgangspunktet å følge Røa til Rogen og derfra nedover igjen mot Røsanden litt lenger nord for Røa. Er det kanskje mindre folk hvis man går direkte fra nord for Synnervika og følger Mugga? Var der i 2005,men husker ikke spesielt mye om mengder med folk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.