Gå til innhold
 • Bli medlem

Christopher

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei ! Har kjøpt et Mountain Hardwear Spire 2. Er veldig fornøyd. Har ikke prøvd det på vinteren ennå. Lett å bære, lett å sette opp. (i storm er ingen telt enkle å sette opp, i hvertfall ikke alene)
 2. Hei Lars Monsen testet en gang en Arc`teryx Bora 95. Jeg har den samme sekken, og er veldig fornøyd. Lokket kan tas av og brukes som rumpetaske. Det finnes også andre løsninger. Tror både Osprey og Bergans har noe lignende.
 3. Har selv et Mountain Hardwear Spire 2 kuppeltelt. Jeg er veldig fornøyd med det. Har også bare hørt godt om produktene fra MHW. Ellers sies det at det var avhoppere fra The North Face som startet det hele. Men det kan det selvfølgelig være mange årsaker til.
 4. Var i omradet i begynnelsen av juli. Gikk fra Memurubu og opp mot Surtingsui med teltplass som nevnt ovenfor. Befant meg hovedsakelig i ostsiden av dalen, og der var det masse fine teltplasser. Anmarsjen fra Memurubu var peanuts. Fin sti. Jeg ble anbefalt og ta med mye vann men det er nok av bekker pa den siden. Sikkert litt vanskeligere narmere breen.
 5. Har planer om 4-dagers-tur i Memurubreområdet i beg av juli. Er det noen som vet hvordan det er med snø der nå ? Satser først og fremst på toppturer.
 6. Er på utkikk etter 3-sesongers tomannstelt. Må være lett og kompakt, og kuppel. Har sett litt på et nytt fra MHW som heter Spire 2. Noen som har erfaringer med MHW-telt ?
 7. Hei ! Var på St. Knutsholstind for et par år siden. Fin tur. Det skulle ikke være noe problem å komme opp uten tau. Vær obs på løs stein. Den merkede ruten starter ved en stor stein øst for den nordligste vannet i svartdalen, (har ikke kart for hånden) og består av små varder opp mot toppen. God tur.
 8. Ser det er flere strenger om denne turen. Har planer om å prøve den alene i begynnelsen av juli. Anser meg selv som fjellvant. Hvor lang tid bør jeg regne ? Egnede teltplasser ? (ikke om å gjøre å være så rask som mulig) Har forstått at det er et litt utsatt punkt på ruten.
 9. Jeg har akkurat kjøpt meg klatresele. Den skal brukes til klatring i vegg, brevandring og til klatring i fjellet. Nå er jeg blitt litt i tvil om jeg har fått riktig størrelse. Mitt spørsmål er da om den skal sitte på hoftekammen eller om den skal sitte i livet.
 10. Vi har tenkt oss til Eventyrisen 3.9 og har tenkt å ta med min sønn på seks. Er det realistisk å få gjennomført noe slikt ?
 11. Takk for hjelpen. For å beskrive nivået litt, så har jeg gått fra Kvassryggen og alle toppene innover t.o.m. Austre Leirungstind uten at jeg syntes det var spesiellt ekkelt eller problematisk. Men jeg antar at Smørstabbområdet er endel verre !?
 12. Det begynner å nærme seg at vinterens planer skal settes ut i livet. Er det noen som har gått fra Loftet til Storebjørn. Dette har jeg veldig lyst til å gjøre, men jeg er litt usikker på om det lar seg gjøre uten sikring/klatring. Dette har jeg nemlig liten erfaring med. Med hilsen Fersk tinderangler
 13. Christopher

  Fjellstøvler

  Jeg har sett meg ut et par Raichle 90 degree Gore-tex fjellstøvler. De skal primært brukes til flerdagsturer i ulendt terreng, og noe brevandring. Er det noen som har erfaring med disse støvlene ?
 14. Jeg gikk i Rondane for 2 år siden, og hørte at det var blitt gjordt på ca 24 timer. Da vi kom til Rondvassbu var det en av de ansatte som sa en idrettsmann hadde gjordt det på 12-13 timer. Det høres rart ut spør du meg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.