Gå til innhold

kjøttmeis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kjøttmeis

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har dere dette i form av en shape-fil eller lignende eller har dere bare registrert dette på på et nettsted som kan gå konkurs etter hvert..? Håper dere har dette lagret også.
 2. Men det beviser ikke at det MÅ være en kurve. Bare at avstanden er for stor til at du kan ta inn signalene. Jeg får ikke inn Wifi-signalet mitt når jeg går for langt unna huset, men det betyr jo ikke at signalet har møtt sin "kurve-reise-begrensning" for det. Det er bare avstand og hindringer i terreng og atmosfære som hindrer signalet å gå lengre. Når jeg ser utover horisonten her ved kysten på Sørlandet hvor jeg bor er det rimelig flatt fra ende til annen. Hvorfor ser jeg ingen kurving fra høyre-horisontende mot venstre-horisontende, men fremover som er halvparrten så langt DER blir synet mitt liksom stoppet av kurven? men de to ytterpunktene skal ikkekurve??? WTF? Ok, se hvordan han her har målt opp høyde på bestemte fjell, fra et kart fra havnivå og opp, og legger det over et foto av disse fjellene der de er så langt unna at de SKAL være bak noe kurve. Hvis det fantes en kurve burde fjellene på bilde kommet under strekene han har satt opp. Klart bevis for min del på manglende kurve. Enkelt, men godt bevis spør du meg. Hvorfor kan vi altid regne med at vann er i vater når vi setter opp konstruksjoner, men ikke ellers. Når begynner vann å kurve seg? Har gått på ski over store vann og isen fryser i DØNN vater har aldri sett is som fryser i bue. (Bortsett fra etter bevegelse i ismasser / under trykk).
 3. Tror ikke luftspeilinger virker helt sånn. Se her
 4. Ja, men bare tett på svarte hull, der gravitasjonen er sterk nok til å bøye lyset. Iflg NASA da.
 5. Utfordrer dere til å se gjennom denne her Videoen.
 6. Så spennede! Først vil jeg se på siktelinjen mellom Lurøyfjell og Rulten på 223km. Hvis man står på Lurøyfjell (685moh) og ser mot Rulten så vil faktisk en vannrett siktelinje krasje i horisonten 93 km ute i havet og bunnen av Rulten vil ligge 1317m under horisonten. Siden Rulten står 1062m over havet vil toppen på Rulten ligge 255m under horisonten. Dette ifølge sfærisk trigonometri og denne nettsiden. I tillegg, hvis man kunne ha sett Rulten, noe som er fysisk umulig hvis jorda krunmmer så mye som de sier, så ville den ha lent seg unna observatøren i en vinkel. Eksempelet med lengre avstand er jo enda mer sprøtt. Hvordan kan man se så langt hvis jorda er rund? Har NASA regnet feil på størrelsen på jorda eller er det noe annet som ikke stemmer her???
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.