Gå til innhold
  • Bli medlem

Phoney

Passivt medlem
  • Innlegg

    357
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Phoney

  1. Mulig dette blir en avsporing da jeg driver med prøv og feil metoden etter noen ideer jeg har hatt en stund. Nettopp kjøpt en Jula lufttørker så har ikke kommet så langt.

    Har forsøkt meg på tørking av raspet potet og beef jerky.
    Potetene ser ikke spess bra ut etter tørking, brungrå i farge. Etter en runde i steikepanna med vann og smør så ble ikke det ikke så gale i smak. Muligens litt mye vann så det ble et dårlig forsøk på hashbrowns. Tanken er å blande inn noe løk/vårløk til å ha i potetmos.

    Beef Jerky'en tror jeg at jeg er fornøyd med. Fulgte ingen oppskrift på marinaden, men den ble 🌶️. Skar kjøttet i 1-2 mm tynne skiver. Ca 9 timer i tørkeren gav et bra resultat.

  2. 4 hours ago, Megalep said:

    Ser på Primus sine sider, eneste silencer der er til Omnilite. Så hvis jeg skal ha noe sånt til Omnifuelen må det bli Berniedawg / annen produsent? Er det enkelt og greit å bestille, hva må jeg tenke på av toll, moms osv? 

    (Beklager avsporing i tråden!)

    My bad, var sikker på at det var snakk om omnilite 

  3. 1 hour ago, Lars Stenseth said:

    Blir dyre kontra disse fra Summit to Eat. Over dobbelt så mye kalorier til samme pris! Noen med noen erfaringer med retter fra Smmit to Eat? Prisen er jo fin ift Real ihvertfall!

    https://www.hektapatur.no/utstyr/turmat/summit-to-eat-jegergryte

     

    Så langt så er Summit to Eat favoritten her. Ingen retter er bare mos ala Real og de smaker forskjellig. Noe herremåltid er det sikkert ikke, men bedre enn Real er det i min munn

    • Liker 4
  4. 33 minutes ago, tshansen said:

    Det gikk skogen det "tilbudet" der... Telefonen var dessverre låst til operatør i England, så den ville ikke virke mot norsk sim... Greit å finne ut før man handler. Så da fortsetter jakten etter ny telefon. 

    Sjekket ut OnePlus? Nesten ren Android. Onecall selger

    • Takk 1
  5. 1 hour ago, Memento mori said:

    For en del er sosiale medier eneste infokilde. Så vi som legger ut har et moralsk ansvar.

    Sosiale medier og moral 😳😝

    Sorry, men om man ikke klarer å skille fra en tilsminket virkelighet, som sosiale medier stort sett er, fra virkeligheten så får de takke seg selv.

    • Liker 1
  6. 18 minutes ago, Terka said:

    Jeg har testet hengekøye m/liggeunderlag noen netter i sommer og landet på at det for meg fungerer fint til en hvil men at jeg sover bedre på et liggeunderlag på bakken.

    Jeg roterer en del ila natta og ligger på rygg/mage, høyre/venstre side osv.. Dette fungerer "friere"  på bakken.

    Høres ut som at du bør prøven noen netter i en Amok :P

  7. 4 minutes ago, Terka said:

    Dvs de skiller da mellom  MSR Reactor/Windburner, Jetboil (semi-lukket), osv. som er ok. Mens åpne toppmonterte brennere som MSR PocketRocket2 eller slangebrennere som Optimus Vega ikke er lov.

    Førstnevnte brennere vil forøvrig ha en såpass høy overflatetemperatur ifbm kroppen rundt brennehodet/brennehodet at de kan antenne tørt materiale om de velger (og de er mer ustødige pga høyden en f.eks en slangebrenner.)

    Synsing fra min side denne posten, bare for å være tydelig på det. 😄

    Ingen erfaring med de "lukkede" systemene, men du kan jo sjekke med DNT på chatten? Mener også at de har referert til brannvesenet for området. Mulig at dette kun gjelder i turfølget til Monsen på spesielle plasser?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.