Gå til innhold

LizNo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om LizNo

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Han begynner på skolen om to uker (født seint på året), så tilværelsen med masse overnattinger ute i hverdager, er nok i stor grad over for oss, ja. Fordelen vår er at jeg er student, så vi kan ofte dra med én gang han er ferdig på skolen på fredag i det minste. Takk for fine tips, alle sammen!
 2. Min gutt har mammut, har ingen erfaring med alta. Han er en veldig varm unge, så det er ikke sikkert det er representativt for andre barn, men han har brukt den i -5. Da hadde han på seg ullundertøy og tykk ullgenser, ullvotter og lue. Og lå i hengekøye. Han var varm og god, jeg sjekket ham flere ganger den natten og hadde en del mer klær tilgjengelig. Når det er mer enn 10 grader sover han i bare trusa i den. Jeg synes temperaturangivelser på barneposer er helt ubrukelig fordi barn er så forskjellige.
 3. Jeg har den på 399 gram og er glad i den. Er ikke spesielt opptatt av vekt, men jeg er veldig kald av meg, og synes den varmer godt. Når jeg feilberegner og legger meg uten lakenposen, merker jeg stor forskjell etter å ha funnet den fram. Kan bli for varmt også, ja.
 4. 5-åringen og jeg trenger tips til fine og forholdsvis lette sykkelturer i marka rundt Oslo. De må være tilgjengelige med kollektivtransport. Frognerseteren - Ullevålseter - Sognsvann (16 km) er en sykkeltur vi har gjennomført flere ganger og liker veldig godt, og poden syklet på egen sykkel for første gang forrige helg. Det ga mersmak, så nå leter vi etter flere alternativer. Gjerne også noen som er lange nok til at vi kan ta hengekøyer i sykkelvogna.
 5. Min 5-åring og jeg sover i hengekøyer. Vi har underquilt, men både han og jeg foretrekker å bruke Bamse liggeunderlag. Vi bruker også Doverfjell 3x3-tarp som nevnes over her. Det er for vår del litt tyngre enn teltet, men veldig verdt det for komforten.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.