Gå til innhold

Mellbye

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sent svar, men Vardåsen anbefales. Utsikten frs toppen av alpinanlegget er uslåelig for fyrverkeri ved klar vær. Hjem kan man ake hvis man er forsiktig og barna gamle nok.
 2. Hei, jeg er ny i Telemark. Er det noen som er kjent med om det finnes noen toppturmuligheter i Telemark fylke? Sliter litt med søk på nett da, alle søk med Telemark fort referers til stilarten og ikke fylket.
 3. Takk for svar. Høres ut som en bukse som kunne passet mitt bruk, sommer og vinter. Da forstår jeg at det går fint an å droppe snøskjørt selv ved løssnøkjøring. Tenker det blir en tur innom Oslo Sportslager og prøve noen ulike modeller.
 4. Fantastiske film! Kan tenke meg å gå den runden selv. På filmen ser det ut til at dere nærmest klatrer noen partier. Må man være kjentmann for å finne traseen opp nordvestveggen?
 5. Hei, jeg har tittet nettet rundt etter en god turbukse som oppfyller mine behov, men innser at jeg trenger kyndig hjelp. Buksen må være vanntett. Ideelet skal den kunne benyttes på toppturer om vinteren og som "regnbukse" på fjell- og skogsturer vår/sommer/høst. Er det noen som kjenner til en god skallbukse som egner seg? Bør jeg gå til innkjøp av en bukse med mulighet for snøskjørt? Hva er deres erfaringer med viktigheten av snøskjørt til toppturer? Jeg har fra før av en Arcteryx Beta AR jakke, så jeg vil ikke ha muligheten til å koble snøskjørt til jakken.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.