Gå til innhold
  • Bli medlem

yukinon

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takk for tips Haoverla! Fantastisk video! Nordvestveggen ser flott ut. Jeg synes også den ser litt bratt og skummel ut.. Får nesten høydeskrekk her jeg sitter hjemme i sofaen. Hvor lang tid brukte du fra Rjukan og opp til toppen? Hvordan tror du tidsbruk vil være opp nordvestveggen vs via Selstali, Aslakstaul og opp? Er det en umerket sti man følger? Vil gjerne ha gps-spor. Hvilket parti er det som er mest luftig? Er det verst opp selve veggen, eller mellom toppunktet og gaustatopp-hytta? Hvordan er det å gå her sammenlignet med f.eks Besseggen?
  2. Er det noen som har gått fra Rjukan opp til Gaustatoppen? Tenker på denne ruten: http://www.ut.no/tur/2.2911/ Hvor lang tid bruker man egentlig på den? Ser at tidsestimatet sier 7t (for én vei?).. er det et realistisk estimat? http://gaustatoppen.no/artikler/gaustatoppen2 Her står det at man må regne med fire timer opp og tre ned til/fra Selstali.. Da gjenstår Rjukan-Selstali, det er jo mye stigning.. men tar det så mye som 3 timer?
  3. Hei, jeg planlegger å kjøpe meg toppturski, men synes det er litt vanskelig.. Det jeg lurer mest på er lengde på skiene.. jeg er 178 høy. Jeg har sett på en ski G3 Viva dameski, men den lengste lengden på den er 166cm. Vil det gå greit med min høyde med en slik ski? Eller er det noen store ulemper med såpass mye kortere ski? Tidligere har jeg alltid brukt 170 lange slalåmski, så det er den lengden jeg er vant til.
  4. Hvor bor du? Hvis Oslo, kan du låne min.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.