Gå til innhold
 • Bli medlem

Ida Lovise

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ida Lovise

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det må nok bli øst, da vestsiden blir en ganske lang biltur.
 2. Takk for tipset, bestillte boka. Blir mye lesing i den mot sommeren 🙂
 3. Jeg skal ut på en 4-5 dagers tur på Hardangervidda til sommeren og håper på å få fiska en del på turen. Er det noen som vet om noen gode fiskevann for ørret der jeg ikke trenger båt? Må absolutt ikke være stor fisk
 4. Takk for gode svar, da tror jeg det skal gå bra
 5. Noen her som har erfaring med å gå med hund over Besseggen? Jeg skal gå over Besseggen til uka og på det tidspunktet har jeg hund jeg passer, men er veldig usikker på om turen egner seg med hund. Er en blanding av Husky og Pointer, og ikke større enn drøye 20kg.
 6. Det er mer nedi skogen ja, men går du på riktig sted er det fremdeles flere områder med utsikt, men på langt nær like mye som på Skrim da. Liker du å fiske er det jo også flere små vann rundt i området med ørret og småtryte. Legger med et bilde fra helga fra et av punktene der det er litt mer åpent
 7. Hvis du vil gå et sted der det er lite folk kan jeg annbefale å gå mer mot Raje/Sandoren. Når man først kommer vekk fra hyttetfeltet der er det masse fine steder der det er helt stille og fiskemuligheter Har vært i området minst 10 ganger i år, og har fremdeles ikke møtt på noen når jeg har vært ute. Men da går det selvfølgelig litt på bekostningen av ''fjellfølelsen'' man får på toppen av Skrim.
 8. Ser ut som en fin rute, mye mulig vi prøver denne turen!
 9. Hei! Jeg og en venn tenkte oss på telttur på Hardangervidda i sommer, og har planlagt å ha 2-3 netter i telt. Noen her som vet om en fin rute å gå? Vi kan ikke til å gå veldig langt hver dag, ettersom vi skal ha med oss en valp.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.