Gå til innhold
 • Bli medlem

Finnmarking1

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. synes virkelig dette er noe vi skal ta opp igjen, får her er det mange som har ulike meninger trur jeg. men her stiller jeg meg stolt bak Tom. noen andre? faktisk nesten 2år siden siste innleget her.
 2. kan si at naturen blir urørt når jeg er på fjellet med min scooter. kjører 4takts scooter etter merket løype, og der er det sne og ikke noe bar mark. og er ikke du en menneskelig maskin? kan jo virke sånn, da synes jeg du skal holde deg i byen og ikke i naturen. tenkt på hvor mye av naturen du ødeleger med ski-stavene dine? omtrent like mye som scootern min. nei, vi er absolutt ikke en svak gruppe, vi er en gruppe stort sett av aktive friluftsmennesker som nyter naturen sommer som vinter. så vil heller si at vi er en sterk gruppe i stadig økning år får år.
 3. det var min mening og si at jeg var enig i det du sa, men det skjønner vist ikke moderatorer som sender pm etter pm.
 4. 44 Innspill fra Mod. Greit at man er fåmælt, men å bare poste tall eller bokstaver er kun støy for andre. Netiketten gjelder fortsatt.. Hold dere til saken sånn noenlunde. Alle de andre innleggene dine uten innhold blir tatt bort.. Edit: det for noen innlegg om anmeldelser og maskingevær osv i samme slengen..
 5. Moderert Tråden er nå stengt og avstemmingen avsluttet. Hold dere til saken - ikke person. Mod
 6. vil dere se fine lakse/ørett bilder så gå inn på [Hidden Content] så søker dere bare enkelt og greit på laks
 7. i år var det bedre en på lenge, p.g.a liten vårflom eller flomen komm litt etter litt og ikke alt på engang. 1975 holder fortsatt godt unna med 31,9 tonn. 2006 dundrer med 28 tonn rett inn på andreplass på statistikken etter at ALI slapp tallene for årets sesong i dag. 1993 blir dermed skjøvet ned på tredjeplass med 22,5 tonn 2006-sesongen er den nest-beste i moderne tid, bare slått av 31,89 tonn i 1975. Når det gjelder antall storlaks, fisk over fire kilo, ble det landet 1981 laks. At snittvekta for denne gruppen fisk, altså storlaks, viser hele 10,15 kilo gjør nettopp begrepet stor
 8. hehe, næi det er skufla jeg brukte til fiske dammen som jeg har på forsiden av huset, med fontene. og nei disse fiskene havnet ikke der
 9. kan anbefales og leie helikopter eller mini fly så ser man virkelig hvor mange flotte fiske vann det er her. skal jeg poste flere bilder, blandt annet av en 22kg laks jeg fikk i høst?
 10. det var sommeren 05 det var gjort sabortasje på et av oppdretts anlegene i alta og det krydde med laks i fjorden. oppdretts anlegget har låvet 100,000,- i dusør til dem som klarer og gi tips så saken blir oppklart. dette er ikke fisk fra samme sak.
 11. det er tatt med forskjellige sluker blandt annet buck spesial. og med 2hands flue stang. stor familie og venne krets, så fisken var lett og bli "kvitt".
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.