Gå til innhold
  • Bli medlem

Finnmarking1

Aktiv medlem
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Finnmarking1

  1. synes virkelig dette er noe vi skal ta opp igjen, får her er det mange som har ulike meninger trur jeg. men her stiller jeg meg stolt bak Tom. noen andre? faktisk nesten 2år siden siste innleget her.
  2. kan si at naturen blir urørt når jeg er på fjellet med min scooter. kjører 4takts scooter etter merket løype, og der er det sne og ikke noe bar mark. og er ikke du en menneskelig maskin? kan jo virke sånn, da synes jeg du skal holde deg i byen og ikke i naturen. tenkt på hvor mye av naturen du ødeleger med ski-stavene dine? omtrent like mye som scootern min. nei, vi er absolutt ikke en svak gruppe, vi er en gruppe stort sett av aktive friluftsmennesker som nyter naturen sommer som vinter. så vil heller si at vi er en sterk gruppe i stadig økning år får år.
  3. det var min mening og si at jeg var enig i det du sa, men det skjønner vist ikke moderatorer som sender pm etter pm.
  4. 44 Innspill fra Mod. Greit at man er fåmælt, men å bare poste tall eller bokstaver er kun støy for andre. Netiketten gjelder fortsatt.. Hold dere til saken sånn noenlunde. Alle de andre innleggene dine uten innhold blir tatt bort.. Edit: det for noen innlegg om anmeldelser og maskingevær osv i samme slengen..
  5. Moderert Tråden er nå stengt og avstemmingen avsluttet. Hold dere til saken - ikke person. Mod
  6. vil dere se fine lakse/ørett bilder så gå inn på http://www.altaposten.no/sok/ så søker dere bare enkelt og greit på laks
  7. i år var det bedre en på lenge, p.g.a liten vårflom eller flomen komm litt etter litt og ikke alt på engang. 1975 holder fortsatt godt unna med 31,9 tonn. 2006 dundrer med 28 tonn rett inn på andreplass på statistikken etter at ALI slapp tallene for årets sesong i dag. 1993 blir dermed skjøvet ned på tredjeplass med 22,5 tonn 2006-sesongen er den nest-beste i moderne tid, bare slått av 31,89 tonn i 1975. Når det gjelder antall storlaks, fisk over fire kilo, ble det landet 1981 laks. At snittvekta for denne gruppen fisk, altså storlaks, viser hele 10,15 kilo gjør nettopp begrepet storlaks til et Alta-begrep i Norge. klipp hentet ut fra altaposten: Lørdag formiddag ankom en noe forsinket men samtidig smilende og blid kong Harald Altaelva. Her har han tilbrakt et par sommerdøgn ni av de siste ti årene, på jakt etter storlaksen. Det har så langt resultert i en Alta-laks på 16,5 kilo, noe som for øvrig også er Kongens personlige lakserekord.
  8. hehe, næi det er skufla jeg brukte til fiske dammen som jeg har på forsiden av huset, med fontene. og nei disse fiskene havnet ikke der
  9. kan anbefales og leie helikopter eller mini fly så ser man virkelig hvor mange flotte fiske vann det er her. skal jeg poste flere bilder, blandt annet av en 22kg laks jeg fikk i høst?
  10. det var sommeren 05 det var gjort sabortasje på et av oppdretts anlegene i alta og det krydde med laks i fjorden. oppdretts anlegget har låvet 100,000,- i dusør til dem som klarer og gi tips så saken blir oppklart. dette er ikke fisk fra samme sak.
  11. det er tatt med forskjellige sluker blandt annet buck spesial. og med 2hands flue stang. stor familie og venne krets, så fisken var lett og bli "kvitt".
  12. dette er faktisk tatt i hjemmkomunnen min Alta.
  13. det går ikke ann og argumere for scooter på dette forumet når enkelt personer er i mot det uansett hva hensikten er.
  14. fleste samer er vell egentlig i mot scooter kjøring. di mener jo selvsakt at di kan kjøre hele året med både scooter og annet kjøretøy. fordi di var her først. scootertullinger og samer e stor forskjell.
  15. koffor i hele tatt ha en sånn her avstemning?? ser jo at det ikke gikk så bra sist gang heller. dette medfører jo bare lengere avstand mellom ski folk og scooter folk. trur egentli det er dere her inne som siter med sånne følelser mot scootere. i ALLE mine år på fjellet har jeg ikke møt en ski gåer som har hatt den opførselen og oppfatningen som dere har. PATETISK vist det finnes noen vettige moderatorer i dette forumet, vennligst steng denne.
  16. er alle som kjører scooter feite????????? har en i min familie som har diverse menneskelige sykdommer, som nesten ikke klarer og røre seg uten at diverse ledd opphåvner, men den personen synes det er så hyggeli og bli kjørt over et vann får og grille og kose seg med familien. blir utruli provosert av sånne usakelige utsagn du kommer med. hvor i finnmark bor du?
  17. fordi? hvorfor er man "lossere" siden man har råd til og kjøre scooter på fjelet? du kan ikke kalle folk som kjører etter løyper får loosere. da gjelder det jo det samme får dere som går på ski. begge følger jo reglene.... sånn som det er her jeg bor, har alle i min familie scooter. og det er om vinteren vi tar ferie får og fære på fjellet, hyggeli og mæte familie på fjellet. is fiske og grilling samt hygge.... du høres jo ut som en stakkars enstøing du Espen..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.