Gå til innhold
  • Bli medlem

Jorun74

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Jorun74

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ja, dette virker som mye mer enn det jeg leter etter
  2. Takk for tilbakemeldingen! Jeg er ute etter noe enkelt, og har ingen andre Garmin-enheter. Kanskje et gammeldags kjøleskapstermometer gjør nytten?
  3. Hei! Ser denne tråden er flere år gammel, og lenkene til kjøp utdaterte. Er det noen som har tips til temperaturmålere på telttur? Jeg har vært fornøyd med denne fra ClasOhlssons, fordi den kan måle temperatur både inne i teltet og utenfor, samt lagre maksimums- og minimumstemperatur. Men nå har jeg «slitt ut» to stykker, er lei av at ledningen knekker på samme sted og målingene faller ut. Noen som har ønsket seg det samme og funnet en løsning?
  4. Hei! Hvordan funket dette termometeret, som du kjøpte? Ser at Jula selger det fortsatt.
  5. Nå har jeg forresten snakket med Vann- og avløpsetaten i Bergen kommune, og fått vite følgende: Drikkevannet på Gullfjellet er Svartavatnet og alt som renner inn mot det, dvs Gjullfjellstjørnane og alt rundt Redningshytten. Ellers er det store områder tillatt for telting! Selvfølgelig med pen rydding etter seg, og uten gjenglemt søppel eller andre menneskespor.
  6. Tusen takk for tipset, TR! Slik du beskriver det høres Risnestjørnane nydelige ut, akkurat slikt som jeg ser etter. Ønsker også deg en god tur, hvor enn du ferdes.
  7. Hei! Jeg vil gjerne dra på telttur med de tre barna mine i alderen 6-13 år. Jeg har tidligere overnattet på Ulriken, før jeg fikk vite at det er ulovlig der pga drikkevann. Nå har jeg veldig lyst til å overnatte på Gulfjellet i stedet - men er redd for at det er de samme drikkevannsbegrensningene der også? Er det noen som vil være så snill og dele et fint sted å telte ved Gulfjellet? Barna klarer å gå 1-2 timer med oppakning, avhengig av hvor bratt det er. Vi vil gjerne "gjemme oss litt", late som om vi er helt alene og skal klare å overleve langt ute "i ødemarken".
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.