Gå til innhold
  • Bli medlem

Skjerstad

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hahaha! De er kanskje til forveksling lik, men hverken jeg eller klokka har vært i Bangkok. Poenget mitt var at slitestyrke gjerne bør gå foran antall funksjoner. Så er det opp til hver enkelt om de vil ha høyde-, pulsmåler eller bare ei klokke.
  2. Bruker Nansen med 60mm syntet på skare og hvis det er ordentlig bratt og 45mm mohair i løsere snø. På flatmark er jeg fortsatt glad i smøring. Nansen er lite retningsstiv, ihvertfall mine 200 cm (er 186), så blir aldri en god ski til å gå på flatmark. Er dog veldig takknemlig når nedoverbakkene kommer. Tok en stund å vende seg til feller (trasking), men er gjerne lettere til syvende og sist.
  3. Du trenger en klokke som er vanntett til 100 meter. Da tåler du å snuble i ei elv og har mindre fare for kondens i kassa. Vanntetthet på klokker måles i atmosfærer som grovt tilsvarer antall meter under vann uten bevegelse og er derfor en relativ skala. Dernest kommer valget om du skal ha manuelt eller automatisk urverk, batteri, digital, pulsklokke osv. Pris varierer fra 500 til 200 000+ alt ettersom hvor idiotisk fascinert du blir. Jeg for min del faller under en viss kategori og er fornøyd med denne:
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.