Gå til innhold

PR47

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om PR47

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. PR47

  Helsport MIL1 LT Telt Grønn

  Her er noen bilder av MIL1 LT.
 2. PR47

  Helsport MIL1 LT Telt Grønn

  Ja, teltet er ikke høyt innvendig, eller utvendig for den skyld. Men det er konstruert for militært bruk, og da er vel det greit at det ikke lager for stor signatur i terrenget. Jeg har lang rygg, og kan ikke sitte oppreist i teltet, men på en annen side, så sitter jeg ikke oppreist i de fleste andre telt heller. Teltet er lite og lett, og er beregnet til spesialoperasjoner, så det er konstruert for et litt annet formål enn vanlige sivile telt. Så hvis en beregner å oppholde seg lenge i teltet om gangen, så er kanskje ikke MIL1 LT teltet det rette valget.
 3. PR47

  Helsport MIL1 LT Telt Grønn

  Equipnor har nå 25% avslag på Helsport MIL1 LT teltet denne helgen. Har ikke prøvd mitt skikkelig enda, men har satt det opp, og det virker veldig bra. Det er selvfølgelig et lite telt, men det er veldig OK løsninger i teltet, og det er lett å sette opp. Skal snart legge ut noen bilder.
 4. PR47

  Impregnering av telt

  Har bruk Camp Dry med 13% silikon fra Kiwi på Jervenduken, og etter tørking var den helt tørr. Jeg brukte ganske mye Camp Dry også. Den luktet litt en stund mens den tørket, men etterpå var det helt greit.
 5. PR47

  Helsport MIL1 LT Telt Grønn

  Helsport MIL1 LT teltet ble utviklet i samarbeid med spesialstyrkene i forsvaret. Teltet kan sammenkobles i en uendelig rekke av MIL1 LT telt, slik at det ikke spiller noen rolle hvor mange operatører det er i laget. Hver operatør har med seg ett MIL1 LT, og kan da sammenkobles med de andre hvis ønskelig. Prisen er forsåvidt litt heftig, men dette teltet er "flame retardant" (FR), og dette kan kanskje være en av grunnene til at prisen er slik den er? Har anskaffet meg teltet, og skal prøve å få tid til å teste det i nærmeste fremtid.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.