Gå til innhold
 • Bli medlem

Gbt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Gbt

Nylige profilbesøk

541 profilvisninger
 1. Kjøpte en tynn dunjakke for noen dager siden. Mest for moro skyld for å se om den kan gi noe varme. Skal prøve å huske på å gi rapport når den kommer i posten, om et par uker eller fem.
 2. Jeg har hatt kontakt med Scout og Frodo, og kommer nok til å dra dit. Snø er ikke noe som bekymrer meg noe spesielt, utenom eventuelle store elver med smeltevann. Får ta det som det kommer. Har ikke hørt om noen som har med truger, men hvis snømengden blir som i 2011 er det sikkert deilig. Har lest en blogg fra det året og det var en god del vandring i snø. edit: prøvde å svare på det siste innlegget ditt, men det har oppstått noe tull på iPaden.
 3. Har nå foreløpig tenkt å sove på hotell en natt i LA siden jeg kommer sent på ettermiddagen og ikke aner hvor lang tid det kan ta i passkontrollen. GPS kommer helt sikkert godt med etter hvert med tanke på hvor mye snø noen tror at det kommer. Er du med i facebookgruppen for de som planlegger å gå i 2016? Virker som det er en del som planlegger å begynne ekstra tidlig for å unngå den værste snøsmeltingen. Så du kjøper ferdige printede kart?
 4. Hei! Jeg skal også gå PCT til neste år. Flyr til LA den 13. april pga nærmere 1/3 av prisen og ingen mellomlandinger. Tenkte å komme meg til noen trail angels samme dag og bli et par netter. Tenker litt på vekt jeg også, men har nok ikke tenkt til å erstatte noe av utstyret mitt med noe lettere da det jeg har funker svært godt for meg. Får se etter hvert. Hva slags kart har du tenkt til å bruke? Jeg tenker å bruke kartene til halfmile, samt halfmile appen, men lurer på om det lønner seg å kjøpe kartene fremfor å printe ut selv. -Gina
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.