Gå til innhold
  • Bli medlem

Snomann

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Bruker Samsung Xcover og synes den fungerer vesentlig bedre enn min Garmin Oregon 300 gps. Har brukt den i mye vær og har ikke hatt noe problem verken når det er kaldt eller vått. Ulempen er batteritid, produsenten kan si hva de vil om taletid osv, aktiv bruk av GPS trekker mye batteri. Det er heldigvis noen løsninger på det, flymodus hjelper mye, i tillegg er det flere nødladere på markeder som fungerer utmerket, noen som krever AA batterier, andre som du lader opp hjemme. Med andre ord, batteriproblemet løser seg! Når det gjelder manglende dekning og kartgrunnlag finnes det en løsning her også. Last ned app-en til Norgeskart og du kan gratis laste ned de kartgrunnlagene du ønsker deg. Tror du kan bruke de i ca 14 dager, usikker på dette, før du må laste dem ned på nytt. Som telefon fungerer den bra og prisen er heller ikke så verst. Som smarttelefon er den ikke blant de beste(litt treg og liten skjerm), men ikke et stort problem med mindre de skal ha alle mulige programmer på den.
  2. Følger du anvisningene til XL1 med blandingsforhold kan jeg nesten garantere deg at det meste kommer opp igjen. Gjør som de andre sier her og ha det evt. som en smaktilsetting. Et annet lurt triks er å ta med en liten flaske med sitrondråper. Noen få dråper av dette i vannet og mye av klorsmaken forsvinner. Tar lite plass og varer lenge. Når det gjelder mengde vann i høyde så varierer det litt fra person til person selvfølgelig, men man trenger en god del mer vann enn du tror. Du skal selvsaft unngå å bli dehydrert, men like viktig er det som andre er inn på å tynne ut blod, i tillegg skal du få i gang prosesser i nyrene som gjør at blodet blir mer surt, noe som igjen hjelper på kroppens pustereflekser. Drikk mest når du er på tur, men ikke la være å drikke om kvelden i frykt for å måtte på do. For det første trenger du væsken, for det andre er det bare positivt å våkne på natten å puste noen gode magedrag. Ta heller med en tisseflaske så slipper du å gå ut av teltet om det er møkkavær
  3. Veien til Spiterstulen var i hvert fall åpen på fredag. Kom en del snø ved krossbu i helgen, men tivler på at det har noe betydning for veien inn til Leirvassbu. Glitterheim vet jeg fint lite om, men er vel uansett en mulighet å ringe DNT, de burde vite det sikkert.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.