Gå til innhold

Håvard Mårstøl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Håvard Mårstøl

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Håvard Mårstøl

  Helsport Superlight

  Ok.. Takk for tilbakemeldinger.
 2. Håvard Mårstøl

  Helsport Superlight

  Fint telt, Men det blir i minste laget.
 3. Håvard Mårstøl

  Helsport Superlight

  Hei. Vurderer å kjøpe nytt telt. Skal være til meg og bikkja. Må være minimum 2 manns telt. Og helårs bruk. Og ikkje noko meir enn 2 kg. Sitter å vurderer Helsport superlight serien. Men er litt skeptisk til duken. Tenker også på att hunden utgjør en viss belastning, Med klør, Og rellativ hensynsløs adferd. Vurderer også Nallo 2. Pris er ikkje nødvendigvis så viktig. Skal ha det beste, Og det letteste. Men også visshet om att teltet står, uansett hva som måtte komme av vær. Noen som har erfaringer med Superlight serien ? Hvor mye tåler den ?
 4. Håvard Mårstøl

  MSR Whisperlite universal på parafin

  Hvorfor bruke rødsprit til forvarming ? Kan du ikkje bare åpne krana , å sllippe ut litt parafin, Så lukke krana igjen .. Fyre på, Og la en varme seg... kanskje slippe på litt mer parafin før det slokner igjen....ett par ganger liksom... Så brenner den helt fint etter ei lita stund.. Dette har vertfall funka fint for meg. Bensin er selvfølgelig ennå bedre. Men sjølvsagt meir risikabelt.
 5. Håvard Mårstøl

  Vorsteh + kulde = ?

  Har hatt både pointer, KV og Nå SV. Har hvert på turer med telt og hund mange ganger. Ned mot 30 minus. Og det er heilt uproblematisk. En KV har foresten en veldig god pels. Mye bedre enn du tror. Og den tåler fint å være ute i alt slags vær. Om natta er det fint med eit varmedekken. Men går fint uten, Så lenge dem får ligge inne i teltet. Har strihåret Vorsteh Nå, Og det er den beste alround hund man kan tenke seg. Sterk og praktisk på alle måter. Tåler alt av vær og vind. Fryser aldri. Anbefales på det varmeste. Gemytt og egenskaper er dei samme som KV.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.