Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellrev

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellrev

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har opplevd (les overlevd) en natt på Litlos i dette teltet. I stiv kuling med storm i kastene og slagregn. (Video'n vet jeg akkurat like mye om som dere.) Oppsummering fra Backpackinglight: Article Summary: The Crux X2 Storm is a double-walled, four-pole, two-person winter mountaineering tent of geodesic design. At around 6 pounds, it is the lightest four-pole mountaineering tent available. The Crux X2 Storm is in the same structural class of tents as the REI Mountain 2 (7 lb 10 oz), Kelty Orb 2 (9 lb 11 oz), The North Face Mountain 25 (8 lb 7 oz), and the definitive tent in t
 2. Noen bedre? Husk å ha på lyden!
 3. Lommer øker vekten på jakka, og jakka blir enda tyngre dess mer lommene fylles. Ryggsekk er bedre enn lommer. Viktigst for meg er at jakka er regn- og vindtett, veier lite og er slitesterk med god passform. Har hatt Arcteryx Alpha SV i 12 år nå, men i år blir den pensjonert til fordel for Alpha LT. Ikke fordi den er slitt ut etter alle disse årene, men fordi Alpha LT er en minst like god jakke og faktisk enda mer fantastisk fordi den er ca. 200 gr lettere og faktisk tusenlappen billigere.
 4. Jeg har en Alpha SV jakket for 7 år på rad nå. Går mye i høyfjellet med telt og har aldri hatt problemer hverken med regn eller vind. Jeg kjører jakka regelmessig i tørketrommel for å reaktivisere membramet, og det er kanskje det som gjør susen. Ellers har jeg lagt merke til at Arcteryx lages både i Canada og i Asia uten at jeg vet om det er noen forskjell i kvalitet eller i pris for den saks skyld. Som overtrekksbukse bruker jeg Beta LT pant, veier bare ca 370 gram. Har aldri brukt noen bedre regnbukse.
 5. Jeg har en Alpha SV jakket for 7 år på rad nå. Går mye i høyfjellet med telt og har aldri hatt problemer hverken med regn eller vind. Jeg kjører jakka regelmessig i tørketrommel, og det er kanskje det som gjør susen. Ellers har jeg lagt merke til at Arcteryx lages både i Canada og i Asia uten at jeg vet om det er noen forskjell i kvalitet eller i pris for den saks skyld. Som overtrekksbukse bruker jeg Beta LT pant, veier bare ca 370 gram. Har aldri brukt noen bedre regnbukse.
 6. Mange grunneiere er drit lei av å plukke opp alt søppel etter fiskere og forbyr derfor fiske i sine vann. Jeg kan skjønne dem.
 7. Fortsatt ingen som kan fortelle hva titanpannen skal "smøres" med før den brukes første gang? Matolje?
 8. Ja, ikke sant. Den gamle stekepanna mi har holdt noen år den også. Men nå er jeg lei av å drasse på den. Dessuten har den problemer med å bli varm ytterst i kantene og er ikke akkurat nøysom på bruk av brensel. Derfor etterlyser jeg nå andres erfaringer med stekepanne i titan - både positive og negative.
 9. Produsenten anbefaler at Eagle-panna "smøres" før førstegangs bruk! Menes det da med matolje? Ellers er det jo ubetinget en fordel at titianpanna bruker mindre brensel enn tradisjonelle stekepanner.
 10. Har kjøpt en stekepanne i titan som var grisebillig i forhold til alt annet i titan som koster flesk. Det skal bli deilig å slippe å bære på den gamle stekepanna samtidig som jeg er litt usikker. Titan er en kjempegod varmeleder, og produsenten advarer mot overoppvarming. Noen som har erfaringer med stekepanne i titan og lyst til å dele disse med oss? Merket på stekepanna er Eagle Products Extrem hvis det sier noe.
 11. Instruksjonsvideo! Trenger det å være så komplisert? Jeg kjøpte OBH Nordica hos Clas O. Knivene mine er ikke til å kjenne igjen.
 12. Jeg har dette teltet bortsett fra at fargen er knallrød. Overlevde 24 timer på Litlos i sterk kuling med stormkast og kraftig slagregn. Det verste været jeg noensinne har vært ute for i telt.
 13. Fortsatt ingen som kjenner til teltet eller har brukt det?
 14. Har lest en del om dette teltet og må si det høres interessant ut. Noen som har erfaring med dette teltet? Fordeler og ulemper? Skal brukes som 2 manns telt. I dag har jeg MSR Fury, som kanskje da blir lagt ut for salg.
 15. svar til Robert 1. Det er ikke dumt å bli medlem av Norsk luftambulense.Da kan du få gratis førsthjelpskurs pluss at de selger en utmerket liten førstehjelpspakke med alt du trenger.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.