Gå til innhold
  • Bli medlem

Robert I

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Fikk lyst til å kommentere dette. Dette fordi jeg har akkurat samme erfaring. Mine Fischer E99 delaminerte seg under den ene skiskoen. Dette etter bare en sesong. Jeg leverte skia inn der jeg kjøpte den og mente at den var alt for dårlig. Skia ble sendt til en eller annen plass for å bli vurdert. Svaret jeg fikk etter dette var at bruken av skia hadde vært for hard og at jeg ikke fikk ny. Dette kan jeg rett og slett ikke fatte. Skia hadde under 20 turer, noen fall m.m., men etter mitt skjønn ikke mer enn den burde holde. Jeg har følgelig atter kjøpt Åsnes, nærmere bestemt Åsnes Rago.
  2. Takker for gode svar. Min førstehjelpsveske begynner å ta form. Jeg lurer litt på nødvendigheten av å rense sår. Er det stor fare for at man kan få betennelse eller andre komplikasjoner i såret om man eksempelvis kutter av seg en fingertupp? (noe som jeg gjorde i tidligere nevnte skade) Jeg må vel si at det ville ha vært betryggende å kunne rense såret litt grundig. Dette særlig tatt i betraktning av at forbindingen stadig blir våt, man surrer rundt med fisk, bål m.m..
  3. Om vi ikke tar hensyn til mengde, så vil lista se ut som følger,: Sportstape Kompress enkeltmannspakke Paracet/paralgin forte Plaster Pinsett Heftplaster/strips For egen regning legger jeg til: Gnagsår plaster/compeed Desinfiserende servietter e.l. Vannfri vaselin/Ceridal (vinter)
  4. Hei folkens! Etter en mindre ulykke på fjellet for en tid siden, så oppdaget jeg at jeg har slørvet med førstehjelpsutstyret jeg har brukt å ha med. Jeg hadde for få kompress, ingenting annet enn rent vann å rense såret med m.m.. Det at jeg hadde over 1 uke igjen av turen, førte til at det ble litt problematisk. Hva trenger man egentlig å ha med av førstehjelpsutstyr i vinterfjellet? En god pakkliste motas med stor takk! Mvh Robert
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.