Gå til innhold

Bay

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

Om Bay

 • Bursdag 08. nov. 1973

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

689 profilvisninger
 1. Takk, hvor lenge gikk dere? Fra hytte til hytte? Booket dere lang tid i forveien? Tar gjerne imot flere tips om du eller andre har det😊 Skulle gjerne hatt noen GPS spor også.
 2. Hei, Flyr til Venezia midt i juni og har planer om 5-6-7 dager på tur i Dolomittene. Er det noen som har gode tips til turen, GPX ruter, hvor burde man gå/ikke gå o.s.v. Har lyst på en rundtur, men er litt usikker på hva man gjør med bagasje. Er det noen som tilbyr en tjeneste som feks. frakter bagasjen/kofferten fra utgangspunkt til endestasjonen. Vil ha sekk med utstyr og klær som skal holde alle dager, men skal videre på ferie etter turen og trenger bagasjen til det. Lurte på om vi skulle starte i Cortina og avslutte i Rifugio Venezia. Alt av tips om området taes i mot med stor takk
 3. Oppdatering; Reklamasjon var null problem og han selgeren på Nunataq ordnet slik at jeg fikk et nytt par fra leverandøren. Alt ordnet seg ila. 1 uke. Fikk altså et par Scarpa Ribelle Lite OD; https://www.outdoor.no/ribelle-lite-od Rop ut om det er noen har erfaring med disse, de kjennes helt greie ut og veldig lette. Men syretesten må bli på tur Fornøyd kunde 😊
 4. Gjorde i det minste en knallkjøp de som fikk dette😜 Vurderte lenge på om jeg skulle hive meg rundt, men har 3p teltet fra før så klarte ikke helt å forsvare investeringen🙈
 5. Tatt med mobilen; Tamrein langt inne i Trollsteinkvelven
 6. Hei Fjellforumere, Den 18. mai kjøpte jeg et par fjellsko, Scarpa Rebel Lite Gtx SMO fra Nunataq. Har vært på fem toppturer med skoene, 2 i Rondane og 3 i Jotunheimen. Oppdaget nå på sist tur at sømmen har blitt slitt på skoene, se bilder. Det er verst på innsiden av den ene skoen hvor limet også går opp. Så spørsmålet mitt er om dette er selvforskyldt eller skal man regne med at skoene skal tåle tøff vandring og klyving i ur? Altså, er denne slitasjen grunnlag for reklamasjon? Jeg heller mot at jeg stikker i butikken for å reklamere, mener at skoene skal tåle tøffe toppturer, klyving og mye gange i ur..
 7. Var nord for Glittertind fra mandag til torsdag og kom hjem i går, har fortsatt ikke blitt syk Men så er det vel 3-4 dager inkubasjonstid tror jeg.. Drakk tom. brevann i nød, har foreløpig overlevd det også, krysser fingrene for påfølgende dager.
 8. Hei, Skal opp på tinderangling nord for Glittertind neste uke. Området er jo en del av Oppland så hva tenker folk om drikkevannskilder nå pga. faren for harepest? Planen er at jeg camper ved vannet 1614 i Trollsteinkvelven. Bør jeg skaffe rensetabletter? https://www.nrk.no/ho/flere-tilfeller-av-harepest-i-sor-norge-1.14628548
 9. Pleier å være snø der, men ikke regn med at du finner vann. Jeg ville kanskje båret med meg litt vann som jeg satt igjen på oksle før du tar toppene, evnt. smelte snø som du sier.
 10. Har sett etter dette selv for sommerbruk i fjellet, men det nærmeste og trolig det beste jeg har funnet som puster godt er løpejakker til rundt 3000,- Dette er jo ikke akkurat skalljakker kanskje... Se feks: https://www.prisjakt.no/product.php?p=4773085 https://www.prisjakt.no/product.php?p=4768110 https://www.prisjakt.no/product.php?p=4968430 Jeg er dog usikker på hvor mye disse jakkene tåler og om de leverer så bra som tester påstår at de gjør.
 11. Hei, Fra Oslo vil du bruker ca. 4 timer til Gjendesheim og 4 timer til Rondane. Med utgangspunkt fra Gjendesheim kan du feks. gå langs vannet(under Besseggen) til Memurubu, en ca. 10km tur, evnt ta båt. Du kan også ta båten helt inn til Gjendebu. Ingen av disse hyttene her er vel selvbetjente, men jeg ville kanskje sjekket Maurvang camping på andre siden av riksveien, kanskje de har rimelige hytter? Her kan du også gå kortere turer som til Knutshøe eller andre fjelltopper i nærheten. Rondane med Rondvassbu som utgangspunkt kan også være en fin tur i lettgått terreng, hvor dere kunne gått på enkle fjelltopper som Storronde eller Veslesmeden. Her finner du betjent og ubetjent hytte. Turen starter med en sykkeltur fra spranget til Rondvassbu, det er sykler til leie ved spranget. Høvringen kunne også vært et fint utgangspunkt kanskje, Høvringen–Smuksjøseter–Rondvassbu–Bjørnhollia–Straumbu. Firedagers tur med ettappetid på 1-4 timer(voksne). Ellers har du også Gaustadtoppen som ligger ca. 3 timer unna Oslo. Anbefaler at du sjekker ut https://ut.no her finner du en rekke tips. God tur
 12. Er ikke så mange vann på transportdistansen, men du har jo Fremre Illmanntjønne. Legger ved kart her så du kan se muligheter. En tanke var at dere kunne gått stien fra Rondvassbu og krysset ned ved Krokåtbekken. Jeg har ikke gått der selv, så aner ikke hvordan den turen er.
 13. Kan anbefale kondistrening. Etterhvert når formen blir bedre så utsettes syrefølelsen og du kan holde større fart over lengre periode uten å få syre i beina.
 14. Jeg har nettopp opprettet konto og lagt til abn. var ikke så veldig hokus pokus egentlig. La inn visakortet mitt på inreach.garmin.com og fikk denne regningen i går (pluss moms, så beløpet ble 439,98,-) , måtte inn på inreach.garmin.com for å trekke summen fra kortet der inne. Forfallsdatoen vare på 1 dag, litt kort synes jeg. Blir til at jeg deaktiverer og aktiverer ut i fra sesong her også. Håper på utleie, men har ikke helt trua på det.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.