Gå til innhold
  • Bli medlem

lusinha

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg har opplevd det samme. Da jeg så på telefonen hadde jeg en rød strek over ringesignalet, hvilket betyr at det ikke er forbindelse. Da jeg plutselig oppdaget at det var noen streker på forbindelsen min, men at den røde streken fortsatt stod der skjønte jeg ingenting.....Hmmmmmmmmmmm....resultatet var ganske enkelt at Telenor hadde signaler der jeg var, og jeg hadde Netcom abbonement, og følgelig kunne ikke bruke disse signalene......fillern.......Det jeg ganske enkelt gjorde var at jeg gikk inn i oppsettet på telefonen og søkte manuelt på nettverk. Da oppdaget selvsagt telefonen Telenor sine signaler, og jeg prøvde for moroskyld å velge disse, og det gikk greit. Da ringte jeg fra et Netcomabbonement med Telenor sitt nettverk! Mulig det koster litt ekstra, noe jeg ikke sjekka, men dette fungerte bra, noe jeg har sett andre steder på fjellet også. Ellers opplever jeg oftere at Netcom har dekning enn Telenor. En god løsning er jo å ha to sim-kort, et fra Telenor og et fra Netcom. Dette ordnes enkelt ved å kjøpe to kontantkortabbonement, noe som for eksempel bare brukes på tur. No problem, men det er deilig med ro, som noen her antyder..
  2. Mr. Notodden? Tenker du da på Holta? Han eier vel ikke noe der? Forresten så er Viuvatn et stalltips for de som vil ha stor ørret, men som kanskje ikke nødvendigvis trenger mange.
  3. Når dere nærmer dere Rjukan burde dere sjekke litt angående fiskekort, men her er mulighetene gode. Områdene rundt Kalvhovde turisthytte er bra, men ring hytta for å sjekke ut dette med fiskekort. Vet at det er ansatt oppsynsfolk i området, og han er litt sprø, så det kan være lurt å ha kortene i orden Snakker av erfaring
  4. Ikke veldig kjent på de områdene du nevner, men selv fisker jeg bare med sluk, og med gode resultater andre steder på vidda..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.