Gå til innhold
  • Bli medlem

Mcdilla

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Mcdilla

  1. Hei Kjøpte en gassbrenner som er norsk og virket som den hadde "standard" ventil. gikk glatt på gassflaske fra biltema. Spørsmålet mitt er om de aller fleste gassflasker man får tak i europa er av samme ventil, eller fins det drøss av "ventilmål" ute og går? Skal til Europa på mc ferie og belager meg til å kjøpe gassflasker innimellom i europa.
  2. Mcdilla

    Vakumpakker

    Kjøp ferdig snekrede poser kontra rull, da de er mye billigere. Har selv sous vide maskin og har tenkt å spare små poser til neste telttur
  3. Best før og "Må forbrukes" er datoer produsentene setter for å garantere at den ikke er farlig evnt endring av smak. Man har funnet krukker med honning som er over 4000 år gammel som er fortsatt spiselig. Smaker godt? neppe
  4. Takker for mange gode svar og tips. Jeg har toppboks og sidevesker på min mc, så tynne lange bager er ikke noe problem. Jeg hadde billig telt med minimal lufting, liggeunderlag og stol montert mot toppboksen. Det fungerte perfekt. Billigteltet fungerte ikke i det hele tatt, men jeg ble bitt av basillen, så helt bortkastet var det ikke.
  5. Er ny på dette forum og angående telt, så har jeg null peiling. Er heller ikke forum for den type turer jeg er ute etter, så derfor kom jeg hit. Grunnen til at jeg er her, er at jeg regner med at folk her har langt mere greie på telt enn det jeg har. Teltet skal kun brukes sommerstid og det skal være sommer når det blir brukt. Planen er å reise med telt med mc til europa og campe par dager på hvert sted, før jeg reiser videre. Mao det blir mye opp og ned pakking av telt. Skal campe på campingplasser rundt omkring. Jeg kjøpte en festival pakke i sommer hos xxl, til den nette sum av 550. Den besto av telt, sovepose og liggeunderlag. Selv med dette elendige utstyret ble jeg hekta på den slags ferie. Neste år vil jeg ha bedre utstyr, da jeg innså at komforten var elendig. Jeg er interesert i å kjøpe ett kvalitets telt, som takler opp og ned montering. Må ha to innganger for god gjennomlufting og være 3 manns telt. Pga alt utstyr med mc kjøringen skjønte jeg at 2 mannstelt ble vel lite for en pers. Diameter på sammenpakket telt er mer interesant enn lengde på pakken, pga plassen jeg har bak ryggen på min mc. Sett på Hilleberg Kaitum 3 og det ser interesant ut. Teltpakken vil oppleve masse fartvind i hastigheter opp mot 150 km/t (vil reise i tyskland endel), jeg følger fartgrensene ellers Håper noen kan hjelpe.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.