Jump to content

Snøfrost

Aktiv medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

About Snøfrost

Recent Profile Visitors

468 profile views

Snøfrost's Achievements

 1. Ble skogstur hjemmefra i dag. Men om noen vil se noen bilder av skogen så er de i bloggen her: [Hidden Content]
 2. Vet noen hvordan veien mellom Kalhovd og Gvepseborg er? Begynner å bli varmt her nede så skulle gjerne tatt med bikkjene og vogna på en fjelltur for litt "lufting".
 3. Gaustatoppen er et av de fineste fjellene i landet synes jeg personlig. Spesielt når snøen fortsatt ligger på toppen mens det er bart rundt (slik som nå). Dette bildet er lånt av ut.no da mine egne er på en ekstern harddisk en plass. Bildet er tatt fra Gaustaområdet.
 4. Noen som har gått denne turen? Jeg kom tilfeldigvis over den og ble litt nysgjerrig på mer info. Den går fra Femundsmarka i øst til Isfjorden i vest. Men jeg vet lite om hva slags terreng man kan forvente, hvilke typer landskap man går gjennom og hvor lang tid man bør beregne. Det blir ikke i år for min del, men kanskje noe som kan legges på lista for "ønsketur" en gang i fremtiden.
 5. Jeg har en glad gjeng på snart 8 Siberians i alderen 8 uker til 7 år. Vi er på fotturer, trekkturer, kløvturer samt at jeg også drar på utstillinger med de og selvsagt har mye lek og moro. Her er gjengen når de fortsatt var 4, Møsvatn i påska 2013
 6. Takk for svar. Da spørs det om det ikke blir et slikt et om ikke altfor lenge så det er klart til fjellturen som er planlagt.
 7. Tusen takk for tips! Jeg skal helt klart kikke på disse fra Exped. Fint å høre at folk har god erfaring med de og at det ikke bare er "butikkskryt". Prisen er jo heller ikke så høy med tanke på at et godt i skum gjerne koster 500 eller mer det også (mitt kostet vel ca. 500 for noen år siden). Kan være jeg prøver kombinasjonen av et billig fra Magasinet i første omgang, men nå blir det ikke fjelltur helt ennå, så jeg rekker å tenke et par omganger før underlaget kjøpes. Har forøvrig noen testet Exped SynMat på vinteren? Drømmer om å kjøre tur med hundene på vinterstid og ta en overnatting. Hadde jo vært knall hvis disse også fungerte til dette formålet. Selv om jeg da fint kan ha noe større og tyngre med siden det blir putta i sleden og ikke skal bæres på ryggen.
 8. Dette blir min første post her, håper noen har noen råd og tips til meg. Jeg trenger et nytt liggeunderlag, eller har i alle fall lyst på et. Pr. dag har jeg et i skum. Men lurer da på å gå over til et oppblåsbart et. Jeg trenger ikke det beste, jeg ønsker at det skal være relativt lett da det skal bæres på ryggen og ikke i kano/kajakk el.l. Jeg trenger ikke det letteste da jeg går med hunder som kløver slik at de også tar noe av vekten av det som ellers ville ligget i sekken. Er det noen som har et rimlig liggeunderlag med komfort over et i skum å anbefale?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy