Gå til innhold
 • Bli medlem

moav

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for tipset. Driver å titter litt på kartene nå. Sånn umiddelbart virker det som en ganske drøy dagstur fra Ustaoset til Solheimstulen. Men kanskje det å starte på Solheimstulen er en ide. Vet noen hvordan føreforholdene er på Blefjell? Spesielt med tanke på evt. skredfare rundt Store Ble.
 2. Hei Ser ut til at det blir undervisningsfri i vinterferien og driver å planlegger tur. Blir mest sannsynlig solo-tur, da resten av turkompisene jobber. Jeg tenker kanskje på å gå over Blefjell, rute fra Imingfjell Turistheim til Kongsberg. Planen er å pakke lett og satser på DNT-hyttene. Andre forslag, innspill? -Morten
 3. Tron er en fin vintertopp og er mye besøkt av skiturister i vinterhalvåret. Legger ved bilde fra toppen med utsikt mot Rondane. Beklager kvalitet på bildet, det er tatt med mobilkamera.
 4. Jeg leter selve etter et 3-sesongs telt til soloturer i fjellet. Fant en test av Vela 1 Extreme her: [Hidden Content] Så nå har det kommet på lista over telt jeg vurderer å kjøpe.
 5. Ble det en topptur? Hvordan var føreforholdene?
 6. moav

  Barneskiutstyr

  Så ut til å hjelpe med vanlig lærimpregenering. Har fått gått et par turer på ski nå i helga, Knallvær.
 7. moav

  Barneskiutstyr

  Har vært et noen turer på ski i fjellet nå, å ser at lærtrinsene på SWIX stavene mine har begynt å strekke seg en del. Såpass mye på den ene staven at jeg måtte kjøpe ny trinse, dette kun etter noen få turer. Tror det har sammenheng med at snøen begynner å bli ganske våt nå. Andre som har opplevd dette og har noen lure triks for å hindre at det skjer? Hjelper det å smøre inn trinsene med vaselin e. l. ?
 8. Etter min erfaring er plastposer NOGO, det er å be om å få fotsopp. Å Frottere føttene med et håndkle er å anbefale. Helst ett par ganger om dagen.
 9. Fikk byttet primusen til en ny Nova+. Den nye brenner gjevnt og uten noe blafring.
 10. Testet med renset bensin kjøpt på sportsbutikk. Rengjorde primusen før bruk. Den putrer/blafrer fortsatt. Er det normalt med litt putring/blaffring for optimus nova primuser???
 11. Prøvde med bensin i dag blyfri 95. Vet/merket at dette ikke er det beste å bruke. Men resultatet ved å bruke bensin er som dere skriver primusen brenner mer gjevnt. Men fortsatt litt skeptisk til bruk av bensin vs parafin med tanke på brannsikkerhet.
 12. Ok, da er vel dysa egentlig litt for trang for parafin. Får se om jeg prøver med 4-takt miljøbensin i morgen
 13. Optimus Nova og Nova + har universaldyse.
 14. Har nettopp kjøpt meg en Optimus Nova+. Men det virker som den brenner litt ustabilt, den putrer/blafrer litt. Dette er vel ikke normalt for Nova? Bruker Fridtidsparafin.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.