Gå til innhold
 • Bli medlem

ice_cold87

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Heisann er det noen som har prøvd å gå fra Rondane til Tyinvannet på sommerstid? hadde vært flott med noen kommentarer evt en rute som er mulig å gå? Takk!=)
 2. ble en del gjennomslag, men faktisk ikke mye riper i skiene aner ikke hvordan forholdene er der nå
 3. whiteout, full storm i kastene. regn i starten, som gikk over til snø. 30 cm opp til toppen, 50 cm i rennene vil jeg tro
 4. hvordan var turen på norefjell og høgevarde? mye snø?
 5. Er det noen som vet hvordan forholdene er på Gaustatoppen nå? Vurderer å ta en tur på torsdag den 18. desember (førstkommende) Er det nok snø til en topptur og kjøre ned f.eks. renne nr 1?? (evt. skredfare) ?
 6. tar opp gammel tråd. suletind er bra, eventuelt sulefjell som ligger ved siden av du kiter vel kayaq? hvis jeg husker riktig så du kan kite fram til bunn av fjellet og gå på feller opp noen som vet om andre topper på ski i nærheten av filefjell skisenter eller eidsbugarden?
 7. dropper aldri høyere enn ca 5 meter, hopper litt i park av og til og.. når det gjelder kjøring kjører jeg jo ganske hardt, men ikke sånn sinnsykt. Med kitingen går det derimot ganske hardt for seg. lurer på om fritshi binding er et bedre alternativ kanskje.. veier forresten rundt 92 kg
 8. kiter på flatmark stort sett;) er det ikke vind må jeg nok bruke de til flatmark ja.. Bytte til telemark skal jeg forsåvidt ikke gjøre, men vil ha et alternativ Takk for Svar!
 9. Hei Brukte haglen min for 4. gang i dag, og oppdaget at det var noe rart som skjedde. (Silma Finnskogen 12/76) Da det er løpsvelger på denne vil jeg tro man kan velge hvilket løp man kan bruke, noe som ikke lenger funker. Underløpet "skyter" ikke, det skjer ikke noe når jeg trekker av, sikring er selvfølgelig av. Overløpet funker fortsatt. Noen som vet hva som er galt/hva jeg gjør feil? Har kjøpt våpenet i fjor, men lite brukt.
 10. Hei hei. Skal kjøpe meg nytt utstyr til vintern, og trenger litt anbefalinger om hva jeg trenger! Jeg skal ha rando, men lurer på hva jeg skal velge. Utstyret skal brukes kun til bestigning av topper + nedkjøring, da jeg på flatmark kommer meg frem på andre måter. Så det jeg vil ha er utstyr som "tåler" harde nedkjøringer, og som føles bra akkuratt på dette området. Vekt bryr jeg meg ikke alt for mye om, men skal selvfølgelig ikke være alt for tungt! Jeg har tidligere gått en god del toppturer med telemark, men har nå tenkt å bytte. Foreløpig har jeg sett på
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.