Gå til innhold

oyvindhagen

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om oyvindhagen

Nylige profilbesøk

342 profilvisninger
  1. Sen på ballen her, men er det noen som kan gi en beskrivelse av turen opp ryggen fra Kollen til Stolen? Vurderer denne turen i februar i år hvis forholdene er greie, men tar kun ryggen hvis det er "greit" å gå og ikke så alt for eksponert.
  2. Har nå fått testet teltet i en uke på Hardangervidda i til dels svært dårlig vær (sterk kuling og fuktig snø). Teltet bestod testen godt, men ser at ringen på barduneringsfestet som stod rett imot vinden har gått fra å være rund til å bli avlang pga av påkjenningene. Teltstengene har også blitt noe bøyd pga av vindpåkjenning, og de kunne gjerne ha sklidd bedre i stangkanalene (her er Hilleberg mye bedre). Ikke noe tegn til at ringer eller stenger skal ryke, men det hadde kanskje vært greit å hatt litt større dimensjon på både ringer og stenger. Stormattene kunne også med fordel vært festet sammen, ala helsport sine ekstremtelt, da de uten unntak blåste inn "under" teltduken ved oppsetting. Er også en utfordring at ytterduken legger seg inntil innerteltet der hvor vinden står på, slik at det skapes kondens og noe fuktighet også på innsiden av innerteltet. Oppsetting i svært sterk vind var også mer strevsomt enn med et tunneltelt, men jeg synes den ekstra plassen innvendig er verdt det ekstra bryet. Alt i alt godt fornøyd, men utbedring av relativt små detaljer kunne gjort Wigloen til et enda bedre telt.
  3. Det går helt fint å "knekke" stengene halvveis, men det krever at man justerer litt frem og tilbake for å få hele pakka til å bli så kort som mulig. Totallengden blir likevel ikke mer en en halv stang hvis man jobber litt.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.