Gå til innhold

Domino

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Domino

Nylige profilbesøk

231 profilvisninger
 1. Domino

  tips til Liggeunderlag

  Jeg kjøpte nylig Exped Synmat 7LW. Jeg har bare sovet én natt på det hittil, men det er absolutt det beste underlaget jeg har prøvd hittil. Til vinteren kommer jeg til å legge et skumplastunderlag under det.
 2. Domino

  Identifisere ryggsekk

  Sidelommene er festet med glidelås.
 3. Domino

  Identifisere ryggsekk

  Denne sekken fikk jeg i ca 2006. Jeg vet iallfall at jeg fikk den før 2009. Og da var den overskuddsmateriell. Men skal sjekke med en kjenning som jobber i FLO.
 4. Domino

  Identifisere ryggsekk

  Joda, jeg nevnte jo bryststroppen i første innlegget. Men da den bare er tredd inn i skulderstroppen kunne den jo i verste fall ikke høre til sekken. Men da er det en tidlig Recon Pack? Det lever jeg i så fall (selvfølgelig) godt med! Jeg har ikke båret mer enn 20 kg med denne sekken, men det var iallfall problemfritt!
 5. Domino

  Identifisere ryggsekk

  Her er bæresystemet, og lappen inni sekken.
 6. Domino

  Identifisere ryggsekk

  Ringene på skulderstroppene er D-formede. Og remmene rundt omkring er av syntetisk materiale, og ikke bomull som CR visstnok har brukt. Da konkluderer jeg (i mangel av mer info) med at sekken min er produsert av Norrøna.
 7. Domino

  Identifisere ryggsekk

  Den eneste merkingen jeg kan finne på min sekk er en lapp på innsiden med skjold og et militært modellnummer. Sekken er militært overskuddsmateriell. Men jeg så det sto et sted at Norrønasekkene hadde D-formede ringer på skulderstroppene mens CR hadde firkantede ringer. Og begge har visst levert ensfargede grønne sekker. Skal sjekke ringene etter jobb.
 8. Jeg har en ryggsekk av "Recon Pack-typen". Hvordan ser jeg om den er produsert av Norrøna eller Cato Ringstad? Jeg har ikke funnet noe produsentnavn på sekken. Det står Norrøna på bryststroppen, men det trenger vel nødvendigvis ikke bety noe. Spesielt siden det står opp ned...
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.