Gå til innhold
 • Bli medlem

Domino

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Domino

Nylige profilbesøk

478 profilvisninger
 1. Domino

  Olympic fluesnelle

  Da sørger jeg for å holde den unna saltvann! Jeg har aldri fisket med flue i sjøen før, så jeg trenger for så vidt ikke begynne med det heller.
 2. Domino

  Olympic fluesnelle

  Takk for svar! Den vil nok bli brukt i ferskvann, eventuelt i nedre del av Målselva. Jeg demonterte den i fjor og smurte alle plasser der jeg trodde det skulle smøres. Skulle den bli brukt i saltvann, vil det være tilstrekkelig å skylle den godt og deretter smøre?
 3. Domino

  Olympic fluesnelle

  Jeg har ei gammel fluesnelle liggende, det er ei Olympic 440. Det er såpass mange tiår siden jeg kjøpte denne at jeg klarer ikke å huske hva slags snøre som passer til den. Er den for liten til #7-8? Jeg har tenkt å begynne å fiske litt igjen, og dersom jeg slipper å kjøpe ei ny snelle vil det være fint. Er det noen som kjenner godt til denne snella?
 4. Jeg kjøpte nylig Exped Synmat 7LW. Jeg har bare sovet én natt på det hittil, men det er absolutt det beste underlaget jeg har prøvd hittil. Til vinteren kommer jeg til å legge et skumplastunderlag under det.
 5. Sidelommene er festet med glidelås.
 6. Denne sekken fikk jeg i ca 2006. Jeg vet iallfall at jeg fikk den før 2009. Og da var den overskuddsmateriell. Men skal sjekke med en kjenning som jobber i FLO.
 7. Joda, jeg nevnte jo bryststroppen i første innlegget. Men da den bare er tredd inn i skulderstroppen kunne den jo i verste fall ikke høre til sekken. Men da er det en tidlig Recon Pack? Det lever jeg i så fall (selvfølgelig) godt med! Jeg har ikke båret mer enn 20 kg med denne sekken, men det var iallfall problemfritt!
 8. Her er bæresystemet, og lappen inni sekken.
 9. Ringene på skulderstroppene er D-formede. Og remmene rundt omkring er av syntetisk materiale, og ikke bomull som CR visstnok har brukt. Da konkluderer jeg (i mangel av mer info) med at sekken min er produsert av Norrøna.
 10. Den eneste merkingen jeg kan finne på min sekk er en lapp på innsiden med skjold og et militært modellnummer. Sekken er militært overskuddsmateriell. Men jeg så det sto et sted at Norrønasekkene hadde D-formede ringer på skulderstroppene mens CR hadde firkantede ringer. Og begge har visst levert ensfargede grønne sekker. Skal sjekke ringene etter jobb.
 11. Jeg har en ryggsekk av "Recon Pack-typen". Hvordan ser jeg om den er produsert av Norrøna eller Cato Ringstad? Jeg har ikke funnet noe produsentnavn på sekken. Det står Norrøna på bryststroppen, men det trenger vel nødvendigvis ikke bety noe. Spesielt siden det står opp ned...
 12. Domino

  Domino

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.