Gå til innhold
  • Bli medlem

Vårvind

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Vårvind

  1. Så koselig tur! Takk for at du deler - og så veldig koselige bilder! Lite er hyggeligere enn å introdusere de små for friluftslivets gleder. Poden vår (født i april) var jevnlig på telttur fra han var knappe 2 mnd, og er i dag en fjellgeit som løper opp Sunnmørsalpene sommerstid og sover gladelig under åpen himmel, eller i snøhuler på vinteren Bare å glede seg fremover, det er fantastisk å ha med seg de små!
  2. Jeg jobbet tidligere på en barnevernsinstitusjon, og har jobbet mye med å innhente sponsormidler/gaver til div. aktiviteter. Vi fikk ved flere anledningenr sponset mye midler fra de lokale store sportsforretningene. Til villmarksgruppa fikk vi bla.a mealkits, liggeunderlag, telt, bekledning m.m., og betydelige rabatter på dyre ting som telt, lavvo, soveposer etc. Ta kontakt med xxl og gmax, og hør om de er interesserte. Gi gjerne beskjed om hva dere trenger, ofte er det lettere å bli sponset med f.eks 20 stk mealkits, 20 par sokker, 5 stormkjøkken etc. Til gjengjeld tok vi fine bilder av hele gjengen på tur, som butikken fikk henge opp som sponsorplakat i lokalene sine, med at de sponset "xxx"-institusjon med utstyr til tur.
  3. Jeg anbefaler også bæresele, faktisk. Jeg bodde et par km innenfor markagrensen da poden ble født, og gikk turer stort sett hver dag hele året jeg var i permisjon. Pappaen brukte Manduca bæresele som nevnt, jeg brukte en med litt flere varieringsmuligheter ifht hvor man kan plassere barnet, og han kunne etterhvert sitte ganske høyt og se fint utover med en sånn - de kalles meitai. Gikk periodevis lange turer med disse, og det funket som bare det. Sovnet ofte sittende på ryggen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.