Jump to content

Geitebukk

Aktiv medlem
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

About Geitebukk

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

655 profile views

Geitebukk's Achievements

 1. Det blir mest i oppkjørte løyper. Blir nok turer til skisentre rundt bla. Bergen og Voss.
 2. Hei, Har ei jente på 9 år og ca 145cm høy. Hun har gått litt på ski tidligere, men anser henne fortsatt som nybegynner. Noen som har tips til hvilken ski og sko man bør gå for? Smøreski/ felleskostnader eller smørefri? Tips til konkrete ski mottas. Er ikke noen racer på smøring så må ha det med i vurderingen og. På forhånd takk for tips.
 3. Takk for svar. tenker å kjøpe Daiwa el shimano snelle. Når det gjelder stenger, hvor lange bør de være?
 4. Hei, Tenkte å bestille noen fiskestenger og sneller til en voksen, og to barn på 5 og 8 år. Hovedsakelig fiske fra land / brygge etter torsk/makrell, mm. Trenger tips til en stang og snelle til voksen, det samme til barna. 5 åringen kan sveive uten problemer men har problem med å kaste. Pris bør være billigst mulig, rundt 1500 - 1700 kr. Takk for hjelpen.
 5. Vi tok oss inn på Thon hotell Hallingdal. Kjørte forbi parken og det blir nok neste feriestopp. Sliter med å finne rasteplasser der ungene kan legge av seg litt energi. Ble stort sett bensinstasjonsstopp. kan anbefale Lærdal motorikkpark som stoppeplass. Koster 65 kr for barn og barna likte seg godt her.
 6. Hei, Vi skal på ferie til Oslo fra Florø med tre barn På 7, 3 og 2 år. Av erfaring så vet vi at det beste vil være å overnatte en plass i midten så vi bevarer bilfreden. Spørsmålet er om noen har forslag til en plass vi kan overnatte, og der barna kan ha det kjekt den dagen vi er der. Trenger ikke å være lekeland eller voldsomt som klatring osv. Tenker på en campingplass med gode lekeområder, strand, park, el noe sånt. Har vurdert Gol, men vi har nok fått nok av badeland med sklier etter osloturen. Takk for tips.
 7. Vi bor i Bergen. Det er jo opp og ned når det gjeld snøforhold. Tanken er å reise en plass der det er snø, rett utenfor hytten. Da går det an og la ungene leke og gå på ski, mens jeg er med ettåringen.
 8. Hei, Da står vinterferien for tur og har tenkt å ta med ungene på tur. De er tre, sju og et år. Planen er å leie hytte eller billigere hotellrom en plass der det er snø, langrennsløype som Ikke er så krevende. Ungene er Ikke noen racere og det er heller Ikke jeg. Tenker å prøve å ha ettåringen i pulk. Forslag til konkrete plasser mottas med takk. Tenker på plasser rundt Geilo, gol, osv. Hvis noen vet om hytter på AIRBNB så si fra.
 9. Kjell Ivar: Takk for tipset om barnas turlag, har meldt oss inn no. Vi hadde eit par turer denne uken, og fireåringen likte godt å gå i terrenget. Imp: Brukte bæremeis på turen og det ble utfordrende med bæring av sekk så skal sjekke ut formsydd bæresele.
 10. Hei, Er i permisjon / ferie med mine to barn på eit og 4 år. Prøver å finne på aktiviteter med dei, men det blir som regel tur til leikeplassen og dei samme skogsturene. Har noen forslag til turområder, aktivitet for barn rundt om i Vestlandet? Eg har bil og er åpen for å kjøre og overnatte på forskjellige plasser. Satser på å gi de opplevelser som ikke er så dyre. Strender, naturområder som passer for barn, severdigheter, leikeparker osv. Vi bur i Bergen.
 11. Korleis er terrenget og korleis er snøforholda der i januar/februar? Ser på ut.no at turistforeninga har hytte der, virker som det er populært område utfrå bildene.
 12. er det noen som veit om plasser der ein kan gå på ski med pulk og småbarn? Tenker på områder innen 1-2 timers kjøreavstand fra Bergen. Lett terreng, ikkje så masse folk, mulighet for overnatting i hytte/telt. Takk.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy