Gå til innhold
 • Bli medlem

Rypegalge

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rypegalge

 • Bursdag 02. april 1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

907 profilvisninger
 • CNB

 1. Rypegalge

  Rypegalge

 2. Har disse selv og er strålende fornøyd. Godt brukt på rypejakt nå i høst, i både regn og stiv kuling (ble lite fugl i sekken med andre ord...) Blir nok litt kalde til vinterjakt dersom man sitter i ro, men under normale forhold eller i bevegelse så fungerer de optimalt for meg. [Hidden Content]
 3. Er veldig fornøyd med Frikart selv. Har alltid med kart og kompass, men for et par uker siden ble jeg overrasket av tjukk tåke i Hunnedalen alene på jakt. Da var GPS med trackback-funksjon kjekk å ha. Planlegger alltid på kart, og legger waypoints inn på gps med lokasjonen til bilen og diverse hytter i området jeg skal ferdes i. Sånn i tilfelle... Dersom terrenget ikke stemmer med GPS`en, (har enda ikke opplevd det) så vil jeg bruke koordinatene fra GPS og sjekke papirkartet.
 4. Flott skrevet. Dette er en turrapport jeg føler at man kan lære mye av. Den viser hvor viktig det e å ha med seg nok utstyr til å klare seg en natt ute dersom ting skjærer seg. I hvert fall på visse årstider. Denne historien burde nesten stått i hakkespett boken:)
 5. Jeg leste en plass at gnagere kan spise gevir pga. kalsiumet. Vet ikke om det stemmer, men det virket sannsynlig da jeg leste det. Jeg vet ikke om det finnes gnagesteiner med kalsium, men det kan jo være verdt å sjekke opp. Evt. tilby et glass melk i ny og ne:-)
 6. GPS Garmin Montana. Sko, Viking Hunter High GTX. Jakke og bukse, Bergans Pasvik 2 silent. Hansker, Sealskinz. Fjellduk, Jerven hunter. Hodelykt, Petzl Tikka XP®² Core Iris Sokker, Smartwool Mountaineering Extra Heavy Crew Gray/Crimson/Grå Fjällräven Greenland Wax Aner ikke hva jeg skal ønske meg til jul...
 7. Jeg kom over noen tegninger her en gang i tiden da jeg vurderte å lage meg en kano, tegningene ligger fortsatt i kjelleren... [Hidden Content] F.eks denne: [Hidden Content] Eller denne: [Hidden Content] Det som er viktig er å bruke kryssfiner av marine kvalitet, limet i vanlig kryssfiner løsner etterhvert i kontakt med vann... Hvis du googler stitch and glue boats så finner du nok en del båter. stitch and glue referer til byggemetoden og er veldig enkel å sette seg inn i for oss som ikke er profesjonelle båtbyggere:)
 8. De burene du linker til på xxl.no er helt like Herkules burene de selger på Felleskjøpet og diverse dyrebutikker. Jeg har et slikt i størrelse 1 (small), til min Jack Russell terrier. Det er veldig solide, og jeg er kjempefornøyd med mitt bur. Det er ikke noe "skranglebur".
 9. Ja ikke vet jeg. Grunnen til at jeg tenkte at det kunne være haukugle var at den har gule øyne og nebb, slik som den på bildet ditt har. Jeg synes også at fuglen på bildet ditt hadde en "ugleform" på hodet. På bildene jeg har sett av dvergfalken har den brune øyne og mye mindre hode.. Som sagt så har jeg ikke kjempe mye peiling på de forskjellige rovfuglene vi har her i distriktet, og det er jo ikke lett å bedømme fra et bilde. Men det er nå alltid kjekt å treffe på noe annet enn kråke og måke..
 10. Nå er ikke jeg noen fugleekspert, men jeg synes det liknet veldig på en ugletype. Nærmere bestemt haukugle.
 11. Rypegalge

  Rypejakta 2013

  Er det noen som vet når snøen pleier å legge seg oppe i Hunnedalen (fra Lortabu og innover mot Sandvatnet)? Skal opp 12. oktober, og vil helst ikke pakke med ski...
 12. Rypegalge

  Rypejakta 2013

  Hei. Jeg skal opp i det samme terrenget i oktober. Har aldri vært der før. Hvordan gikk jakta, var det noe fugl å se?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.