Gå til innhold
 • Bli medlem

IngebjørgIda

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om IngebjørgIda

Nylige profilbesøk

479 profilvisninger
 1. Jeg og min datter er mye på telttur i marka, og jeg er derfor på utkikk etter en tralle til å ha på tur i skog og mark. Har tidligere benyttet meg av en sykkelvogn til barn, men den synger på siste verset nå og jeg har da lyst på en som er litt bedre egnet. Så, dere kloke hoder. Hva skal jeg velge? Trallen bør kunne skyves og dras. Ha stødige hjul og det bør være grei plass. Jeg skal ikke ha barn i den. Har kikket på Nordic cab-explorer, men igjen så er det i utgangspunktet en barnevogn. Har du noen forslag så setter jeg stor pris på litt hjelp.
 2. Hei. Vurderer dagstur til Gaustatoppen. Noen som vet om det er mye snø der nå?
 3. Noen som har tips til steder i Østmarka som egner seg for telttur med barn? Gjerne lett tilgjengelig for sykling dit. Altså ikke for langt inn i skogen.
 4. 3-sessong helst. Vi har sovet ute om vinteren også og da har vi brukt lakenpose i tillegg. Hun bruker pr i dag voksenpose. Men skulle gjerne hatt en egen.
 5. Fikk så mange gode tips når det gjaldt sekk til barn, så nå spør jeg igjen. Hvilken sovepose skal jeg velge til dattera? Hun er 9 år. 134 cm. Er av den varme typen.
 6. Tusen takk for svar. Da blir det faktisk 2 stk Deuter sekker i julegave i år.
 7. Jeg er på utkikk etter tursekk til barna mine. De er 6 og 9 år. Jeg vil gjerne ha ca 20 kg og med mulighet til å feste liggeunderlag/sovepose på. Noen som har tips? Var innom xxl og G-Sport i dag og de hadde ikke noen som var aktuelle for oss. Kom gjerne med egne erfaringer. Jeg har barn som kan bære og er vant til å bære.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.