Gå til innhold
 • Bli medlem

Fiskaren

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fiskaren

  Børgefjell ...

  I Børgefjell er ørreten den eneste fiskeslaget. Ynglen må ikke konkurrere med andre arter om føden, og vokser dermed lettere opp. Det er "fin fisk" i de fleste vann i Børgefjell bare de er dype nok.
 2. Fiskaren

  Jakke

  Feltjakke til hundekjøring? Virker ikke hverken logisk eller praktisk.
 3. Ikke kjøp oppblåstbart fra eks Ajungilak & mammut relatert til vinter bruk. Lufta stjeler mye varme.
 4. Fiskaren

  Jakke

  Canada Goose er det du ser etter. Dette er gåsedun. Lengre parkas med mange store lommer for oppbevaring av ting og tang som trengs å være lett tilgjengelig. Vet dog at flese av Goose Jakkene har et ytterstoff som er tjukt og slitesterkt pga at det har en blandig av teflonbehandlet bomull og polyester. Det skal holde hardt mot hundenegler, kvist osv.
 5. Velg ihvertfall ikke noen uten vibram såle.
 6. Jeg har vært veldig fornøyd med mine fra "Tatonka", de er ofte også litt billigere enn "Seal" også. Str fra S til XL.
 7. Real er billigst på XXL er det ikke?
 8. Et breit hofte belte er behagelig. Om du har en del penger å bruke, kan du kjerne gå til innkjøp av en sekk med bevegelig hoftebeltet. Andre tips: Pass på at sekken har stor åpning øverst, slik at du også får ned i vinter posen din. At sekken har praktisk og delt tilgang. Eventuelt også regntrekk om du ikke har en helt vanntett sekk med lukkede sømmer. Skal du ha en "billig" og funksjonell sekk, velg Haglof. Også, jo mer reimer og feste plasser jo bedre. Kjente og bra merker etter mitt bruk og erfaring er: Osprey Arcteryx Haglof
 9. Et tips når det kjelder telt. Vannsøylen i bunnen på teltet børe være minst 5000. Teltbunnen er helt klart mye mer utsatt enn ytterteltet, så i ytterteltet trenger du ikke mer en 3000. Pass også på at glidelåsen er enten Ykk eller Opti. Ykk er vel mest vanlig, helst også toveis. Ellers så er jeg helt enig i det som blir sagt om Helsport her. "Alle" Helsport telt har rett og slett for lav takhøyde. Det er ubehagelig og tungvint å skifte inne i teltet.
 10. Fiskaren

  Beskutt ved Bygdin

  Å jeg som skal til området ved Bygdin om en månedstid
 11. Fiskaren

  mark på boks

  Husker jeg selv syntes det var artig med slik "gummimark" i mine yngre dager . Jeg har selv heller aldri fått noe på dette.
 12. Fiskaren

  Dorge etter kano

  Dorgerens gode venn er en wobbler. Passer perfekt, spesielt til gjedde, abbor og ørret.
 13. Fiskaren

  mark på boks

  Fakta er at "kjøpemarken" faktisk holder seg lenger en den du peller selv. Så lenge den er i skyggen. Faktisk kan holdes brukbar opptil 4 uker.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.