Gå til innhold
 • Bli medlem

Tovekrøll

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tovekrøll

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Kan dere si ca lengde på turen en vei? Lommekjent var ikke kompatibelt med min Ipad..ble mye rart gitt:-/
 2. Har veldig lyst til å gå en tur som begynner ved Grønningen i Skogn(levanger), tar med seg hårskallen, går til Grønningen i Verdal og opp mot Hermanssnasa. Er klar over at dette er en ganske lang tur, men får ikke til å legge inn rute på kart på nettet slik at jeg får beregnet lengde og tid på en sånn tur. Har gått til Grønningen i Verdal fra Verdalssia, og vet ca hvor lang tid jeg trenger der. Noen som har gått turen, eller kan gi meg tips om hvor jeg evt kan legge inn løype på kart? Blir kjempeglad for tips:-)
 3. Har da funnet beviset mitt , så det er iorden. Nå sitter jeg med kaffekoppen å ser litt etter hagler på nettet, mens snøen laver. Noen som har erfaring med beretta 302?
 4. kan vel spørre om en ting til med det samme jeg er her, selv om det er litt på siden av tråden...Må jeg ta opp jegerprøven igjen når jeg ikke finner beviset mitt, eller er jeg registrert noe sted?
 5. Hei igjen. Har visst blitt en diskusjon ut av dette Jaja. Det er en børsemaker på bygda, vurderer å dra til han for å høre hva han sier. Ellers så liker jeg veldig godt tipsene om bøker...skal se etter disse. Takk for gode tilbakemeldinger:)
 6. Men her er det uansett mange gode råd. Har mer eller mindre bestemt meg på å bruke vinteren, våren og sommeren på å finne den rette haglen og øve. Er jo gode 15 år siden jeg har skutt med hagle, så god tid og ro i magen er vel like greit... Vil gjerne høre flere råd, og kom gjerne med tips om steder jeg kan dra innom for å se på/kjøpe hagle:)
 7. Så finne den hagla jeg vil ha, og finne rett teknikk Tusen takk for mange svar Jeg bor i nord trøndelag btw:)
 8. Takk for svar Og da må grønningen også spørre: Hva er en god våpenforretning? xxl? Vil gjerne innom flere før jeg bestemmer meg. Har en venninne som kjøpte en "lady-hagle" for ti tusen...den slår henne nesten sønder og sammen når hun skyter...og dette er etter det jeg kan forstå, fordi den er for lett?
 9. Hei. Ser dette er en gammel post, men jeg henger meg på den likevel, og spør om det samme. Skal begynne å se etter en hagle til rypejakt i all hovedsak, og ut av alt det jeg har lest hittil, så er det jeg kan forstå at jeg bør ha en som er noen lunde tilspasset meg (jeg er 163cm) og at som nybegynnerhagle, så er en med sideløp å anbefale...Jeg ser for meg å legge i en ca 5000kr...
 10. Skjær reint ett stort stykke indrefilet, del opp i små terninger ha i salt og pepper i beholderen du har kjøttet. Litt kantareller, litt løk, en good dæsj fløte må være med. Brun kjøttet raskt i turkaserollen, ha i kantarell og løk, når dettebhar fått surret litt så tilsetter du fløten. La det koke til fløten har blitt tykk og brun. Kjempegodt til litt brød eller lign. avskjæret fra kjøttet ble godis til hunden:-)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.