Gå til innhold

turforalle.no

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

434 profilvisninger
 1. Å gjøre sitt fornødende i naturen er det slett ikke alle som kan nei. Men myrmose/torvmose inneholder enzymer som bremser litt på aktiviteten til bakteriene. Den er kjent som gunstig å oppbevare fisk og kjøtt i helt tilbake til vikingtiden. Den kan også brukes til å vaske fingrene med etter et dobesøk. Bruk heller myrmose enn annen mose når du tørker deg i r.. bak, etter at du har vært på do. http://friute.no/blogg/tips-og-rad/hensyn-i-naturen-2#pådoinaturen Når du oppbevarer fisk for å få den til å bli mer holdbar på tur, så bruker du også myrmose: http://friute.no/archives/2481 Gamle og utprøvde metoder med andre ord. Ikke er det jeg som ville ha hatt en pinne bak nei. Bruk heller myrmosen som er naturens egen våtserviett. Den er behagelig, rensende og inneholder ikke noen kjemikalier: http://www.rolv.no/urtemedisin/artikler/spha_spp/art1.htm Men husk at den ikke kan erstatte dopapir og såpe helt. Jon Arne Strand www.friute.no
 2. Har tenkt lenge på dette med at siden skal være om tur for "alle", noe som jeg jobber med. Jeg ser etter hvert at innholdet noen steder ikke er helt i samsvar med tittelen - eller domenenavnet. Et mer avansert design og i hvert fall mer bilder, vil gjøre hjemmesiden tregere å åpne. Men den er under utvikling - så vi får se etter hvert. Takk for tilbakemeldingen!
 3. Det er kommet en ny hjemmeside her i verden (med en blogg). Den heter www.turforalle.no og tar for seg grunnleggende ferdigheter ved utelivet. Egner seg godt for dem som vil begynne turlivet, og for småbarnsfamilier som er usikre på om de kan ta med barnet på tur. Men den inneholder også tips og råd som mer erfarne friluftsfolk kan dra nytte av. Det er fint om jeg kan få tilbakemeldinger om siden.
 4. Herre min hatt for en varm tur! Ørreten på bildet berget i alle fall fisketuren min. Dette er vel en vakker skapning – eller hur? Les mer på http://turforalle.no/archives/1411
 5. Det er kommet en ny hjemmeside her i verden (med en blogg). Den heter www.turforalle.no og tar for seg grunnleggende ferdigheter ved utelivet. Egner seg godt for dem som vil begynne turlivet, og for småbarnsfamilier som er usikre på om de kan ta med barnet på tur. Men den inneholder også tips og råd som mer erfarne friluftsfolk kan dra nytte av. Det er fint om jeg kan få tilbakemeldinger om siden.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.