Gå til innhold
  • Bli medlem

Karlhbj

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Karlhbj

  1. Det burde vel holde med en liter renset bensin vil jeg tro? Eller så kan du ta med en stor og en liten gassboks. En liten gassboks (250g) skal hverfall brenne 70 min på max. Si at dere brenner 40min hver dag (kaffe, lunsj, middag). Det blir ca. to dager på en liten boks og ca. 4 på en stor gitt at du ikke brenner på max hele tiden. Bensin og parafin skal vel på papiret ha noe mer effekt enn gass, men tror du vil merke lite til dette i praksis. Et tredje alternativ er 1l renset bensin og en 250g gass i reserve. Litt vanskelig å si hvor mye du trenger når jeg ikke vet hva slags mat du skal lage. Har du noe som bare skal stå å putre kan du jo bygge opp en slags ovn med litt stein og fyre i den. Røyken holder også mygg/knott unna. Min erfaring er at jeg bruker mindre drivstoff enn jeg tror (bærer på).
  2. Er ikke sprit generelt vanskelig å få til å brenne på multifuelbrennere? Rødsprit funker jo ikke så da vil jeg tro teknisk sprit også blir vanskelig. Rødsprit inneholder 95% alkoholer.
  3. Det var billig! De selger også 1l flasken for 35kr. Det er det billigste jeg har kommet over for 1l flasker (coleman renset bensin 55kr på xxl på andreplass). Blir biltema neste gang jeg trenger drivstoff
  4. For et par år siden mistet vi valdet etter 25-30års jakt uten tull, dårlige episoder eller problemer med grunneiere. Tror de nye jegerne betaler mellom 105-110 kr kiloen om ikke mer.
  5. Karlhbj

    Knukket snelle

    Er det forresten noen som har erfaring med servicen til eksempel daiwa eller shimano? Vurdere å kjøpe snelle fra dem istedenfor Abu.Må innrømme at jeg blir litt skeptisk når de sier at de ikke bestiller deler. Hva gjør jeg dersom jeg skulle hatt en godkjent reklamasjon? Skulle gjerne lagt ut bilder, men får ikke det til her. Noen som har knukket denne koden?
  6. Karlhbj

    Knukket snelle

    Noen som forresten har erfaring med den shimanosnella? Sto at det var japansk utgave, er det litt jalla eller like bra?
  7. Karlhbj

    Knukket snelle

    Snella har "revnet" der snellefestestanga er festet til selve snella. Får kanskje prøve å fikse. Skal se på shimanoen
  8. Karlhbj

    Knukket snelle

    Jeg nekter å tro at de ikke kan reparer, det virker heller som om de ikke vil. Skulle så gjerne styrt unna Abu, men er fattig student. Brukte sparepngene mine for å ha denne snella til sommeren og har egentlig ikke råd til ny. Jeg har derfor ikke råd til å si nei til abus tilbud
  9. Karlhbj

    Knukket snelle

    Har fått svar fra Abu som sier at dette ikke er reklamasjon og at det heller ikke går ann å fikse. Abu hadde vistnok ikke mulighet til å bestille denne delen da hele snelleuset visstnok er ødelagt. Dette syntes jeg var dårlig service. Fikk dog tilbud om 50% på ny snelle, men det hjelper en fattig student lite. Vurderer da heller en Sorron 20 da denne virker å være betydelig mer solid.
  10. Dersom bikkja driter i stien, pirk vekk med pinne mose el. Hundebæsj i nabolaget: pose og nærmeste søppelkasse. Personlig er jeg sterk motstander av å legge igjen bæsjeposer i naturen (nedbrytbare eller ikke). Det ser utrolig stygt ut og hører på ingen måte hjemme i naturen. Jeg tråkker heller i en hundedritt i ny og ned enn å se søppel (plastposer) ligge igjen i naturen
  11. Karlhbj

    Knukket snelle

    Takker for gode svar. Hold to stenger i hånda og shimanosnella holdt (he he). Får sende inn snella når jeg kommer hjem fra tur (Sølensjøen). Heldigvis har jeg med ekstra snelle.
  12. Karlhbj

    Knukket snelle

    Hei Har en abu garcia revo sx 20 snelle som har knukket. Snella fikk et svakt slag fra siden ved fall på myr. Hele den tynne delen som går fra snella til stanga knalk på selve snella (håper dere skjønner hva jeg mener). Selve drivverket og alt annet på snella er i top stand. Heller ingen skade på stanga (shimano beastmaster). Noen som vet om dette er en reklamasjonssak? Ser nå at delen som er knukket er laget av plastikk! Er ikke dette for dårlig på en snelle til 1300kr. Abu garcia sorron serien som er et hakk billigere er hvertfall av metall. Hvordan er abu garcias kundeservice? Noen som vet om de eventuelt reparerer snella for en rimelig penge dersom det ikke er reklamasjon? Håper ingen har erfaring med dette, men likevell har et fornuftig svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.