Gå til innhold
  • Bli medlem

SportySmurf

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om SportySmurf

Nylige profilbesøk

629 profilvisninger
  1. Ungene og jeg får låne bobilen til foreldrene mine og jeg vurderer å kjøre noen av de nasjonale turistvegene. Vi kommer da forbi dette stedet, og det er fristende å ta en tur opp, men å kjøre bobil på de smale veiene frister ikke, ikke minst for opplevelsens skyld. Det er mye stigning og krevende terreng, så jeg er usikker på om vi kommer oss opp. Ungene er vant til turer, men ikke veldig lange, og oppover er gøy, en stund.. Guttungen fyller snart 6 og er en aktiv, men utålmodig fyr. Noen som har gått her og har en mening?
  2. Robinson: jeg skjønner godt hva du mener! Vi har sett på bilder, og de er enige om at vi nok nøyer oss med å stå innerst, ihvertfall helt på midten..
  3. Tusen takk for svar! Jeg satser på å pakke en liten sekk med mat og drikke, og flytte den over på den eldste hvis minsten får behov for å sitte litt på ryggen. Så håper jeg at utsikten og opplevelsen kan lokke han til toppen!
  4. Noen som har erfaring med å gå Preikestolen med barn? Mine er 8,5 og 4,5, og vant til relativt enkle skogsturer. Vi gikk en liten topptur tidligere i vår, ca 2 km opp på ganske bratte skogsstier og noen partier med snø og is. Med oppoverdrops i lomma, gikk det overraskende nok som en lek. Og nå vurderer jeg da altså Preikestolen i sommer. Det er vel mest minsten jeg er usikker på. Vi skal fra Oslo til Haugesund, og stopper innom Gaustatoppen før vi kommer oss til Preikestolen, så jeg får jo testet han litt på den turen, men det er uansett greit å høre om andres erfaringer.
  5. Tusen takk for svar! Jeg satser ihvertfall på Gaustatoppen, så får vi se om det blir en topp til, eller bare skogen her hjemme.
  6. Jeg har lyst til å gå litt i fjellet i slutten av høstferien. 3-4 timer unna Oslo er helt innafor. Har tenkt litt på Besseggen, men er det for seint på året? Blir bare dagsturer, så det kan godt være litt tøffere turer, jeg er i relativt god form. De må være godt merket, for kart og kompass har jeg ikke lært meg. Noen forslag?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.