Jump to content

powpow

Aktiv medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

About powpow

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Trondheim

Recent Profile Visitors

578 profile views

powpow's Achievements

 1. Området rundt Fjærland er utrolig fint! Flatbrehytta ved Supphellebreen der er helt nydelig. Slakkafjellet og Hesteggi gir fin utsikt over Sogndal, men da må du starte med å gå i en del skog. Ellers er Store Haugmelen en fin topp, da kjører du til Kaupanger først.
 2. Ruta fra South Kaibab Trail er utrolig fin, anbefales på det sterkeste! Det er absolutt ikke noe problem å gå opp og ned på en dag, så lenge du får i deg nok vann. Selv om det er 1500 høydemeter hver vei, går man aldri spesielt bratt. Det er lave trappetrinn i sikk-sakk-stier hele veien, så høydemeterne flyr unna mens man tusler av gårde. Ville likevel ikke dratt i august, det blir vanvittig varmt der nede. Da jeg var der i april snødde det da jeg startet gå, mens på bunnen var det 25 grader. Ønsker deg i alle fall en riktig god tur!
 3. Jeg studerer i Trondheim for tiden, og lengter stadig tilbake til den mektige naturen i Nord-Norge... Men nå er det på tide å utforske litt her også, så jeg lurer på om noen har tips til gåturer/skiturer rundt Trondheim? Det blir nok ikke helt det samme som nord, men det må da finnes mye fint (og kanskje godt gjemt) her også?! Alt av turforslag tas ihvertfall mot med stor takk!
 4. Synes begge turene virker flotte, men ville kanskje valgt den siste. Det høres hakket mer spennende ut, og etter hva jeg har hørt er det enda færre som går der. Har ikke gått noen av turene selv, men har gått Turtagrø - Fannaråken - Skogadalsbøen - Fondsbu på ski, og det var en fantastisk tur, så det blir nok bra uansett! God tur, og ha det gøy på Vinjerock!
 5. powpow

  powpow

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy